| Yazarlar (1) |
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Kitap Adı | Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi |
| Bölüm(ler) | Peynir Altı Suyundan Laktoz Elde Edilmesi |
| Bölüm Sayfaları | 15-22 |
| Kitap Türü | Kitap Bölümü |
| Kitap Alt Türü | Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü |
| Kitap Niteliği | Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap |
| Kitap Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-2025 |
| ISBN | 978-625-95477-8-7 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | İzmir |