img
img
Peynir Altı Suyundan Laktoz Elde Edilmesi (Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi)  
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Süt Yan Ürünleri Teknolojisi ve Atık Yönetimi
Bölüm(ler) Peynir Altı Suyundan Laktoz Elde Edilmesi
Bölüm Sayfaları 15-22
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2025
ISBN 978-625-95477-8-7
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İzmir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş