| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2005, 2010 |
| Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1993, 1998 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2005, 2010 |
| Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1993, 1998 |
| İngilizce, YÖKDİL, 67, 2017 |
| Sertifika, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Derslikleri, Türkiye, 01-05-2019, 01-05-2019 |
| Sertifika, İlkyardım Farkındalık Eğitimi, Tıp Fakültesi Konferans Salonu, Türkiye, 31-10-2017, 31-10-2017 |
| Sertifika, Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for’xx’xx Kars K, Kafkas Üniversitesi Nejdet LELOĞLU konferans salonu, Türkiye, 15-07-2016, 17-07-2016 |
| Sertifika, TÜBİTAK 2237-Proje Eğitimi Etkinliği, Kafkas Üniversitesi Konuk Evi, Türkiye, 17-05-2014, 19-05-2014 |
| Kurs, KSYO Öğretim Elemanlarının İstatistik Konusunda Kapasitelerinin Geliştirilmesi, Kars Sağlık Yüksek Okulu, Türkiye, 08-02-2012, 12-02-2012 |
| [UAK] Sağlık Bilimleri Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
| [UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
| 2020-, Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2018-2020, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2013-2018, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2011-2013, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
| 2006-2011, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
| 2000-2006, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Ardahan Meslek Yüksekokulu, Et Endüstrisi Pr., Türkiye |
| 2023-, Komisyon Başkanlığı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2023-, Bologna Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2023-, Eğitim ve Öğretim Komisyon Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2022-, Fakülte Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2022-, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2020-, Komisyon Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2015-, Anabilim Dalı Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2010-2013, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| Kayıt Yok |
| 2024-2025, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
| 2024-2025, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2024-2025, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2024-2025, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| 2024-2025, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2024-2025, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
| 2024-2025, Gıda Ambalajlama, Lisans |
| 2024-2025, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2024-2025, Probiyotikler ve Prebiyotikler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2024-2025, Gıda Katkı Maddeleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2024-2025, Arıcılık Ürünleri ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2024-2025, Gıda Ambalaj Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2024-2025, Gıda Kalite Kontrolü, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2024-2025, Gıda Kalıntı ve Kontaminantları, Yüksek Lisans |
| 2023-2024, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Ambalajlama, Lisans |
| 2023-2024, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2023-2024, Duyusal Analiz, Lisans |
| 2023-2024, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
| 2023-2024, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| 2023-2024, Gıdalarda Duyusal Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2023-2024, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2023-2024, Gıda Ambalaj Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2023-2024, Arı Ürünleri ve Teknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2023-2024, Gıda Mikrobiyolojisi, Yüksek Lisans |
| 2023-2024, Et Muayenesi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2023-2024, Gıda Kalite Kontrolü, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2023-2024, Gıda Ambalajlama Teknikleri, Yüksek Lisans |
| 2022-2023, Gıda Biyoteknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2022-2023, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları, Lisans |
| 2022-2023, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Biyoteknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2022-2023, Gıda Ambalajlama, Lisans |
| 2022-2023, Peynir Teknolojisi, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
| 2022-2023, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2022-2023, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2021-2022, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
| 2021-2022, Bitirme Projesi, Lisans |
| 2021-2022, Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları, Lisans |
| 2021-2022, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
| 2021-2022, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| 2021-2022, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2021-2022, Duyusal Analiz, Lisans |
| 2021-2022, Av Eti Hijyeni, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Su Ürünleri Hijyeni ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Gıda Ambalajlama Teknikleri, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, İçme Suyu Hijyeni ve Kontrolü, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Gıda Kalite Kontrolü, Yüksek Lisans |
| 2021-2022, Gıda Ambalajlama, Lisans |
| 2021-2022, Peynir Teknolojisi, Lisans |
| 2021-2022, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
| 2021-2022, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2021-2022, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2020-2021, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonu, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| 2020-2021, Bitirme Projesi, Lisans |
| 2020-2021, Peynir Teknolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Ambalajlama, Lisans |
| 2020-2021, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Gıda Ambalajlama Teknikleri, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Arıcılık Ürünleri ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Gıda Kalite Kontrolü, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Süt Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Gıda Kalite Kontrolü, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıda Makine ve Ekipmanları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Et Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıda Kimyası, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Gıda kimyası, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Probiyotikler ve Prebiyotikler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Et Teknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıda Biyokimyası, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Arı Ürünleri ve Teknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıda Kalıntı ve Kontaminantları, Yüksek Lisans |
| 2018-2019, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
| 2018-2019, Bitirme Projesi, Lisans |
| 2018-2019, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| 2018-2019, Gıda Ambalajlama, Lisans |
| 2018-2019, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2018-2019, Temel İşlemler, Lisans |
| 2017-2018, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
| 2017-2018, Peynir Teknolojisi, Lisans |
| 2017-2018, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
| 2016-2017, Gıda Kimyası, Lisans |
| 2016-2017, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
|
2010 - 2021 | 17 |
|
|
2010 - 2018 | 8 |
|
|
2013 - 2025 | 5 |
|
Sema Sandıkçı Altunatmaz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
|
2019 - 2024 | 4 |
|
Filiz Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
|
2019 - 2024 | 4 |
|
|
2017 - 2025 | 3 |
|
|
2010 - 2014 | 3 |
|
|
2010 - 2015 | 3 |
|
Abamüslüm Güven
|
2011 - 2013 | 3 |
|
Seydi Yıkmış
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 3 |
|
|
2010 - 2013 | 2 |
|
|
2010 - 2013 | 2 |
|
Aysel Güven
Başkent Üniversitesi
|
2013 - 2014 | 2 |
|
Murat Gülmez
-
|
2011 - 2013 | 2 |
|
Nazan Tokatlı Demirok
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
|
2024 | 2 |
|
Mustafa Atasever
|
2017 - 2021 | 2 |
|
-
|
2009 | 1 |
|
|
2009 | 1 |
|
|
2025 | 1 |
|
Kemal Yazıcı
-
|
2024 | 1 |
|
Mehmet Erman Or
-
|
2023 | 1 |
|
Barış Öztürk
Biruni Üniversitesi
|
2009 | 1 |
|
Berna Erdal
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Harun Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
|
2019 | 1 |
|
Duygu Tarhan
-
|
2023 | 1 |
|
Alev Meltem Ercan
-
|
2023 | 1 |
|
Sevil Atalay Vural
|
2009 | 1 |
|
Yusuf Günerhan
|
2009 | 1 |
|
Barlas Sülü
-
|
2009 | 1 |
|
Berna Aydın Duman
-
|
2014 | 1 |
|
Berna Duman Aydın
-
|
2013 | 1 |
|
Ghassan Issa
-
|
2019 | 1 |
|
Rana Muhammad Aadil
-
|
2024 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 52592 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 38757 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi | 151 |
| Anahtar Kelimeler | - | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 50 | 5 | 7 | 70 | 130 | 0 | 50 | 0 | 65 | 100 | 15 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 868 . | 896 . | 905 . | 824 . | 754 . | - | 947 . | - | 804 . | 735 . | 595 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 867 . | 896 . | 905 . | 824 . | 754 . | - | 947 . | - | 804 . | 735 . | 595 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 52 . | 70 . | 84 . | 44 . | 32 . | - | 57 . | - | 51 . | 65 . | 37 . |
| Toplam Yayın | 1 | 1 | 2 | 4 | 4 | 0 | 1 | 0 | 3 | 2 | 1 |
| Toplam Makale | 1 | 0 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Toplam Bildiri | 0 | 1 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |