Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2005, 2010 |
Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1993, 1998 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2005, 2010 |
Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1993, 1998 |
Aksem AKSOY, Doktora, Bazı bitki ekstraktlarının kanatlı etlerinin raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2010 |
İngilizce, YÖKDİL, 67, 2017 |
Sertifika, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemleri, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Derslikleri, Türkiye, 01-05-2019, 01-05-2019 |
Sertifika, İlkyardım Farkındalık Eğitimi, Tıp Fakültesi Konferans Salonu, Türkiye, 31-10-2017, 31-10-2017 |
Sertifika, Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for’xx’xx Kars K, Kafkas Üniversitesi Nejdet LELOĞLU konferans salonu, Türkiye, 15-07-2016, 17-07-2016 |
Sertifika, TÜBİTAK 2237-Proje Eğitimi Etkinliği, Kafkas Üniversitesi Konuk Evi, Türkiye, 17-05-2014, 19-05-2014 |
Kurs, KSYO Öğretim Elemanlarının İstatistik Konusunda Kapasitelerinin Geliştirilmesi, Kars Sağlık Yüksek Okulu, Türkiye, 08-02-2012, 12-02-2012 |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
2020-, Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2013-2016, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2013-2018, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2011-2013, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2006-2011, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2000-2006, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Ardahan Meslek Yüksekokulu, Et Endüstrisi Pr., Türkiye |
2023-, Komisyon Başkanlığı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2023-, Bologna Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2023-, Eğitim ve Öğretim Komisyon Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2022-, Fakülte Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2022-, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2020-, Komisyon Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2018-, Anabilim Dalı Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2010-2013, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2024-2025, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
2024-2025, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2024-2025, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2024-2025, Gıda Biyokimyası, Lisans |
2024-2025, Gıda Kimyası, Lisans |
2024-2025, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
2024-2025, Gıda Ambalajlama, Lisans |
2024-2025, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2024-2025, Probiyotikler ve Prebiyotikler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2024-2025, Gıda Katkı Maddeleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2024-2025, Arıcılık Ürünleri ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2024-2025, Gıda Ambalaj Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2024-2025, Gıda Kalite Kontrolü, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2024-2025, Gıda Kalıntı ve Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2023-2024, Gıda Kimyası, Lisans |
2023-2024, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
2023-2024, Gıda Ambalajlama, Lisans |
2023-2024, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2023-2024, Duyusal Analiz, Lisans |
2023-2024, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
2023-2024, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2023-2024, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
2023-2024, Gıda Biyokimyası, Lisans |
2023-2024, Gıdalarda Duyusal Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, Gıda Ambalaj Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, Arı Ürünleri ve Teknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, Gıda Mikrobiyolojisi, Yüksek Lisans |
2023-2024, Et Muayenesi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, Gıda Kalite Kontrolü, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2023-2024, Gıda Ambalajlama Teknikleri, Yüksek Lisans |
2022-2023, Gıda Biyoteknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2022-2023, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
2022-2023, Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları, Lisans |
2022-2023, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Gıda Biyokimyası, Lisans |
2022-2023, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2022-2023, Gıda Biyoteknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2022-2023, Gıda Ambalajlama, Lisans |
2022-2023, Peynir Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
2022-2023, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2022-2023, Gıda Kimyası, Lisans |
2022-2023, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2021-2022, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi, Lisans |
2021-2022, Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları, Lisans |
2021-2022, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Biyokimyası, Lisans |
2021-2022, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2021-2022, Duyusal Analiz, Lisans |
2021-2022, Av Eti Hijyeni, Yüksek Lisans |
2021-2022, Su Ürünleri Hijyeni ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2021-2022, Gıda Ambalajlama Teknikleri, Yüksek Lisans |
2021-2022, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
2021-2022, İçme Suyu Hijyeni ve Kontrolü, Yüksek Lisans |
2021-2022, Gıda Kalite Kontrolü, Yüksek Lisans |
2021-2022, Gıda Ambalajlama, Lisans |
2021-2022, Peynir Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
2021-2022, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2021-2022, Gıda Kimyası, Lisans |
2020-2021, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonu, Lisans |
2020-2021, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
2020-2021, Gıda Biyokimyası, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi, Lisans |
2020-2021, Peynir Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Kimyası, Lisans |
2020-2021, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
2020-2021, Gıda Ambalajlama, Lisans |
2020-2021, Genel Mikrobiyoloji, Lisans |
2020-2021, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Gıda Ambalajlama Teknikleri, Yüksek Lisans |
2020-2021, Arıcılık Ürünleri ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıda Kalite Kontrolü, Yüksek Lisans |
2020-2021, Süt Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Gıda Kalite Kontrolü, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Makine ve Ekipmanları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Et Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Kimyası, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Gıda kimyası, Yüksek Lisans |
2019-2020, Probiyotikler ve Prebiyotikler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Et Teknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Biyokimyası, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Arı Ürünleri ve Teknolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Kalıntı ve Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2018-2019, Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı, Lisans |
2018-2019, Bitirme Projesi, Lisans |
2018-2019, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
2018-2019, Gıda Ambalajlama, Lisans |
2018-2019, Gıda Kimyası, Lisans |
2018-2019, Temel İşlemler, Lisans |
2017-2018, Gıda Güvenliği ve Hijyeni, Lisans |
2017-2018, Peynir Teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Süt İşleme Teknolojisi, Lisans |
2016-2017, Gıda Kimyası, Lisans |
2016-2017, Gıda Katkı Maddeleri, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Çetinkaya, A., Gülbaz, G., Aksoy, A., Karadağoğlu, G. (2025) "Molecular Characterization of Lactic Acid Bacteria in Çakmak Cheese, Kashar Cheese and Gruyere Cheese Produced by Traditional Methods in Kars Province and Their Application as Starter Culture", Int. J. Agricult. Stat. Sci., 21 (1) pp. 27-38 [ESCI] Link DOI ![]() |
Yıkmış, S., Demirok, N.T., Aksoy, A., Altunatmaz, S.S., Aksu, F., Aadil, R.M., Erdal, B. (2024) "Development of Ultrasound-Processed Poppy (Papaver rhoeas L.) Sherbet Enriched with Bee Bread Using Response Surface Methodology: Changes in Shelf Life", ACS Omega, 9 (0) pp. 28852-28865 [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() |
Aksoy, A., Altunatmaz, S.S., Aksu, F., Demirok, N.T., Yazıcı, K., Yıkmış, S. (2024) "Bee Bread as a Functional Product: Phenolic Compounds, Amino Acid, Sugar, and Organic Acid Profiles", Foods, 13 (795) pp. 1-13 [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() |
Aksoy, A., Tarhan, D., Yıkmış, S., Ercan, A.M., Altunatmaz, S.S., Aksu, F., Or, M.E. (2023) "Relationships Linking the Element, Bioactive, Hydroxymethylfurfural, Color of Kars Honeys: a Chemometric Approach", Biological Trace Element Research, 201 (0) pp. 4576-4589 [SCI Expanded] Link DOI ![]() ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç., Atasever, M., Çetinkaya, A., Gülbaz, G. (2021) "Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)", J HELLENIC VET MED SOC, 72 (4) pp. 3321-3328 [SCI Expanded] Link ![]() ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extendthe Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI] DOI ![]() ![]() ![]() |
Aksu, F., Altunatmaz, S.S., Issa, G., Aksoy, A., Aksu, H. (2019) "Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR", Food Science and Technology, 39 (3) pp. 729-734 [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() |
Aksoy, A. (2019) "Simultaneous screening of antibiotic residues in honey by biochip multi-array technology", Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice, 75 (9) pp. 567-571 [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç. (2019) "Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars", Kocatepe Veterinary Journal, 12 (1) pp. 39-44 [TR Dizin] DOI ![]() ![]() ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç., Vatansever, L., Gülbaz, G. (2018) "Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 415-421 [SCI Expanded] Link DOI ![]() ![]() ![]() |
Aksoy, A. (2017) "Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning", Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, 3 (3) pp. 181-187 ![]() |
Sezer, Ç., Aksoy, A., Çelebi, Ö., Vatansever, L. (2015) "Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, 10 (2) pp. 123-129 [SCI Expanded] Link DOI ![]() ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.", Israel Journal of Veterinary Medicine, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded] ![]() ![]() |
Sezer, Ç., Aksoy, A., Vatansever, L., Bilge, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.", İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin] ![]() ![]() |
Sezer, Ç., Aksoy, A., Çelebi, Ö., Deprem, T., Öğün, M., Bilge, N., Vatansever, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] ![]() ![]() |
Aksoy, A., Gülmez, M., Güven, A. (2013) "Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu", Mektup Ankara, 11 (1) pp. 3-10 ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç., Vatansever, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.", Harran Üniv Vet Fak Derg, 2 (1) pp. 1-5 [TR Dizin] ![]() ![]() |
Aksoy, A., Güven, A., Gülmez, M. (2011) "Bazı Bitki İnfüzyonları ve Hidrodistilatlarının Piliç Etlerinin Dekontaminasyonu ve Raf Ömrüne Etkisi", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 17 (0) pp. 137-143 [SCI Expanded] Link DOI ![]() ![]() ![]() |
Günerhan, Y., Sülü, B., Öztürk, B., Vural, S.A., Ermutlu, C.Ş., Aksoy, A., Büyük, F. (2009) "The Effect of Kefir on the Healing of Colonic Anastomosis in Rabbits.", Kafkas Üniv Vet Fak Derg,, 15 (1) pp. 119-124 [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() ![]() |
Aksoy, A. (2023) "Qida təhlükəsizliyi: reallıqlar və perspektivlər, Hayvansal gıdalarda antibiyotik kalıntıları.", BEYNƏLXALQ ELMİ KONFRANS , Azerbaycan, (Aralık 2023) ![]() |
Aksoy, A. (2023) "Microbiological quality of goose fat produced by traditional methods", “THE 1ST INTERNATİONAL LİVESTOCK FARMİNG” CONFERENCE DEDİCATED TO THE 100TH ANNİVERSARY OF THE BIRTH OF THE NATIONAL LEADER OF AZERBAIJAN HEYDAR ALİYEV AND THE REPUBLIC OF TÜRKİYE , Azerbaycan, (Ekim 2023) ![]() |
Aksoy, A. (2018) "Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.", 1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress , (Nisan 2018) ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç. (2018) "Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.", 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Nisan 2018) ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç. (2018) "Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi", 4 th International Poultry Meat Congress , (Nisan 2018) ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç., Atasever, M., Çetinkaya, A., Gülbaz, G. (2017) "Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi", 7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Ekim 2017) ![]() |
Aksoy, A. (2016) "Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption", International Congress on Food of Animal Origin , (Kasım 2016) ![]() |
Sezer, Ç., Aksoy, A., Vatansever, L. (2014) "The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014) ![]() |
Sezer, Ç., Aksoy, A., Vatansever, L. (2014) "Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering", International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE) , (Ekim 2014) ![]() |
Aksoy, A., Gülbaz, G., Sezer, Ç. (2013) "Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi", TGDF, Gıda Kongresi , Türkiye, (Kasım 2013) ![]() |
Aksoy, A., Sezer, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2013) "Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. , Türkiye, (Nisan 2013) ![]() |
Sezer, Ç., Aksoy, A., Çelebi, Ö., Deprem, T., Öğün, M., Bilge, N., Vatansever, L. (2010) "Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi", IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2010) ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]() ![]() |
2010 - 2021 | 17 |
![]() ![]() |
2010 - 2018 | 8 |
![]() ![]() |
2013 - 2025 | 5 |
![]()
Sema Sandıkçı Altunatmaz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
|
2019 - 2024 | 4 |
![]()
Filiz Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
|
2019 - 2024 | 4 |
![]() ![]() |
2017 - 2025 | 3 |
![]() ![]() |
2010 - 2014 | 3 |
![]() ![]() |
2010 - 2015 | 3 |
![]()
Abamüslüm Güven
-
|
2011 - 2013 | 3 |
![]()
Seydi Yıkmış
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
|
2023 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2010 - 2013 | 2 |
![]() ![]() |
2010 - 2013 | 2 |
![]()
Aysel Güven
Başkent Üniversitesi
|
2013 - 2014 | 2 |
![]()
Murat Gülmez
-
|
2011 - 2013 | 2 |
![]()
Nazan Tokatlı Demirok
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
|
2024 | 2 |
![]()
Mustafa Atasever
![]() |
2017 - 2021 | 2 |
![]() ![]() |
2009 | 1 |
![]() ![]() |
2009 | 1 |
![]() ![]() |
2025 | 1 |
![]()
Kemal Yazıcı
-
|
2024 | 1 |
![]()
Mehmet Erman Or
-
|
2023 | 1 |
![]()
Barış Öztürk
Biruni Üniversitesi
|
2009 | 1 |
![]()
Berna Erdal
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
|
2024 | 1 |
![]()
Harun Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
|
2019 | 1 |
![]()
Duygu Tarhan
-
|
2023 | 1 |
![]()
Alev Meltem Ercan
-
|
2023 | 1 |
![]()
Barlas Sülü
-
|
2009 | 1 |
![]()
Berna Aydın Duman
-
|
2014 | 1 |
![]()
Berna Duman Aydın
-
|
2013 | 1 |
![]()
Ghassan Issa
-
|
2019 | 1 |
![]()
Rana Muhammad Aadil
-
|
2024 | 1 |
![]()
Sevil Atalay Vural
-
|
2009 | 1 |
![]()
Yusuf Günerhan
-
|
2009 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 51836 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 38340 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi | 145 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 50 | 5 | 7 | 70 | 130 | 0 | 50 | 0 | 55 | 100 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 871 . | 897 . | 906 . | 827 . | 761 . | - | 951 . | - | 811 . | 716 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 869 . | 897 . | 906 . | 827 . | 761 . | - | 951 . | - | 811 . | 716 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 52 . | 67 . | 85 . | 47 . | 32 . | - | 57 . | - | 54 . | 65 . | - |
Toplam Yayın | 1 | 1 | 2 | 4 | 4 | 0 | 1 | 0 | 2 | 2 | 0 |
Toplam Makale | 1 | 0 | 1 | 1 | 4 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 1 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |