Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2008, 2012 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 1998, 2001 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2008, 2012 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 1998, 2001 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988 |
Asya ÇETİNKAYA, Yüksek Lisans, Kars ilinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde yersinea türlerinin araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2001 |
İngilizce, YÖKDİL, 81, 2018 |
Sertifika, Asya Çetinkaya, Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 28-05-2022, 29-05-2022 |
Sertifika, Asya Çetinkaya, Kafkas Üniversitesi ,Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 27-05-2022, 27-05-2022 |
Kongre Düzenleme, Asya Çetinkaya, On-line https://gidakongresi2022.org/kongre-programi, 19-10-2022, 21-10-2022 |
Sertifika, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Yürütümüne İlişkin İşveren veya İşveren Vekili Eğitim Tamamla, Aanadolu Üniversitesi, Merkezi sınav., Türkiye, 10-09-2018 |
Kongre Düzenleme, Asya Çetinkaya, Barselona/İspanya, 24-08-2018, 26-08-2018 |
Sertifika, İlkyardım Farkındalık Eğitimi, KafkasÜinversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu, Kars, 31-10-2017, 31-10-2017 |
Sertifika, Mühendislik Dekanları Konseyi, Başkent Ünversitesi, Ankara, 28-03-2017, 28-03-2017 |
Sertifika, ISO 19011 TETKİK EĞİTİM SERTİFİKASI, Kafkas Üniversitesi Konukevi, 28-05-2011, 29-05-2011 |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
2023-, Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2018-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2015-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2013-2015, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Türkiye |
1998-2013, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2016-2019, Fakülte Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-2019, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-2018, Dekan Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-, Anabilim Dalı Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2015-2019, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2015-2019, Erasmus Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2015-2018, Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2014-2015, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2013-2013, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2021-2022, Seçmeli Ders (Baharat Teknolojisi), Lisans |
2021-2022, Proses Kontrol, Lisans |
2021-2022, GIDA MÜHENDİSİLİĞİ TASARIMI I, Lisans |
2021-2022, Malzeme Bilimi, Lisans |
2021-2022, Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Yağ işleme Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2021-2022, Özel Gıdalar Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Temel İşlemler, Lisans |
2020-2021, Hububat Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Biyoteknolojisi, Lisans |
2020-2021, Teknik Beceri II, Lisans |
2020-2021, Teknik Beceri I, Lisans |
2020-2021, GIDA MÜHENDİSİLİĞİ TASARIMI II, Lisans |
2020-2021, Özel Gıdalar Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, GIDA MÜHENDİSİLİĞİ TASARIMI I, Lisans |
2020-2021, Beslenme, Lisans |
2020-2021, Seçmeli (Baharat Teknolojisi), Lisans |
2020-2021, Malzeme Bilimi, Lisans |
2020-2021, Proses Kontrol, Lisans |
2020-2021, Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Yağ işleme Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2019-2020, Proses kontrol, Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliği Tasarım I, Lisans |
2019-2020, Meyve sebze işleme teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Yağ işleme Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Malzeme Bilimi, Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliğine giriş, Lisans |
2018-2019, Gıda Biyoteknolojisi, Lisans |
2018-2019, Beslenme, Lisans |
2018-2019, Gıda Mühendisliği Tasarım II, Lisans |
2018-2019, Hububat teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Teknik beceri I, Lisans |
2018-2019, İş güvenliği ve meslek etiği, Lisans |
2018-2019, Gıda Mühendisliği tasarım I, Lisans |
2018-2019, Proses Kontrol, Lisans |
2018-2019, Meyve sebze işleme teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Yağ işleme teknolojisi, Lisans |
2018-2019, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2017-2018, Meyve sebze işleme teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Yağ işleme teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Gıda Mühendisliğine giriş, Lisans |
2017-2018, Gıda Biyoteknolojisi, Lisans |
2017-2018, Beslenme, Lisans |
2016-2017, Gıda Mühendisliğine giriş, Lisans |
2016-2017, Beslenme, Lisans |
2016-2017, İşlenmemiş gıdalarda biyokimyasal değişimler, Lisans |
2015-2016, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
ÇETİNKAYA, A. (2023) "Kars deyince akla peynir, peynir deyince Kars Kaşarı gelir", YuciDERGİ, (3) pp. 176-185 [TR Dizin] |
ÇETİNKAYA, A. (2023) "Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Homemade Natural Pickles", Corpus Journal of Dairy and Veterinary Science (CJDVS), 4 (2) pp. 1-4 Link DOI |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2022) "Physicochemical and microbiological properties of Kavılca Bulgur (A traditional cereal product of Turkey)", Emirates Journal of Food and Agriculture, 34 (11) pp. 931-937 [SCI Expanded] Link DOI |
AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)", J HELLENIC VET MED SOC, 72 (4) pp. 3321-3328 [SCI Expanded] Link |
ÇETİNKAYA, A. (2021) "KARS PİYASASINDA SATIŞA SUNULAN YOĞURT, BEYAZ PEYNİR VE KARS KAŞAR PEYNİRLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 46 (5) pp. 1233-1242 [TR Dizin] DOI |
ÇETİNKAYA, A. (2021) "A Research on Determination of Some Properties of Butter Made from Creams Extracted from Whey and Milk", European Journal of Agriculture and Food Sciences, 3 (4) pp. 19-24 Link DOI |
ÇETİNKAYA, A., Kaban, G. (2021) "Some quality properties and volatile compound profile of Ardahan Tel cheese, a traditional cheese in Turkey", Ukrainian Journal of Food Science, 9 (1) pp. 18-29 Link DOI |
Öngel, I.V., Özçakmak, S., Tekin, A., Yılmaz, S., Heshmati, B., Uçkun, O., ÇETİNKAYA, A. (2021) "Evaluation of Food Safety of Commercial Baby Foods according to Legal Regulations", European Journal of Agriculture and Food Sciences, 3 (5) pp. 72-80 DOI |
ÇETİNKAYA, A. (2020) "Effect of Different Preservation and Salting Methods on Some Volatile Compounds and Sensory Properties of Kashar Cheese", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 26 (3) pp. 435-444 [SCI Expanded] Link DOI |
ÇETİNKAYA, A., Öz, F. (2020) "The effect of wheat germ on the chemical properties and fatty acids of white cheese during the storage time.", Food Science Nutrition, 8 (2) pp. 915-920 [SCI Expanded] DOI |
ÇETİNKAYA, A., Öz, F. (2019) "Composition and microbiological analysis for quality evaluation of Kars Gravyer cheese: influence of ripening period", Food Science and Technology, 39 (4) pp. 1052-1058 [SCI Expanded] |
ÇETİNKAYA, A. (2019) "Determination of changes during storage in chemical and microbial compositions of yoghurts made from buffalo milk and buffalo and cow milk mixtures.", ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION, 69 (2) pp. 89-98 [SCI Expanded] |
ÇETİNKAYA, A. (2019) "Chemical and microbiological properties of kavut flour produced in some regions of Turkey", International Journal of Food and Nutrition Research, 2 (17) pp. 1-8 DOI |
Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A., Çetinkaya, A. (2018) "The Use of Terms for Agricultural Products and Foodstuffs According to Turkish Food Codex Regulations", Scollars Bulletin, 4 (7) pp. 545-550 DOI |
ÇETİNKAYA, A., Öz, F. (2018) "Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method).", Ukrainian Food Journal, 7 (4) pp. 409-420 [ESCI] DOI |
Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2018) "The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products", Hittite Journal of Science and Engineering, 5 (2) pp. 85-90 [TR Dizin] DOI |
ÇETİNKAYA, A., Özçakmak, S. (2017) "Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese", Scholars bulletin, 3 (12) pp. 655-661 DOI |
ÇETİNKAYA, A., Kaban, G. (2017) "A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey", American Journal of Food Science and Technology,, 5 (1) pp. 6-10 DOI |
ÇETİNKAYA, A., AKBABA, G.B., Özçakmak, S., GÜLBAZ, G. (2016) "MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY", GIDA, 41 (5) pp. 317-321 [TR Dizin] |
Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2015) "HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü", BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi, 17 (2) pp. 1-14 [TR Dizin] |
ÇETİNKAYA, A., Atasever, M. (2015) "The Effect of Different Salting and Preservation Techniques of Kaşar Cheese on Cheese Quality", TURKISH JOURNAL OF VETERINARY ANIMAL SCIENCES, 39 (5) pp. 621-628 [SCI Expanded] DOI |
Kunduhoğlu, B., Elçioğlu, Ö., Gezginç, Y., Akyol, İ., Pilatin, S., ÇETİNKAYA, A. (2012) "Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese", African Journal of Biotechnology, 11 (28) pp. 7218-7226 DOI |
Kunduhoğlu, B., Pilatin, S., ÇETİNKAYA, A. (2010) "Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri", Dünya Gıda, 4 (0) pp. 73-79 |
ÇETİNKAYA, A. (2010) "Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinin İçme Sütü ve Süt Ürünlerini Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 5 (2) pp. 73-84 [TR Dizin] |
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2006) "Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey", Pakistan J.of Nutrition, 5 (1) pp. 93-96 DOI |
ÇETİNKAYA, A., Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "Kars Gravyer Peyniri", Gıda, 22 (10) pp. 39-40 |
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "Kars Karın Kaymağı", Gıda, 21 (10) pp. 62-63 |
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2006) "Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions Turkey and Germany", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 1 (1) pp. 11-15 [TR Dizin] |
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2005) "A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax", Internet Journal of Food Safety, 6 (0) pp. 1-4 |
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "Kars kremalı kurut", GIDA, 20 (9) pp. 63-67 |
ÇETİNKAYA, A., Güven, A. (2001) "Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 7 (2) pp. 135-142 [TR Dizin] |
Gülmez, M., Güven, A., ÇETİNKAYA, A. (2001) "Kars ta Tüketime Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 7 (1) pp. 55-62 [TR Dizin] |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ", FFSPGP-2021 International Conference , (pp. 200-204), Lankeran, Azerbaycan, (Aralık 2021) |
GÜLBAZ, G., ÇETİNKAYA, A. (2021) "KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI", BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS , (pp. 16-17), Ordu, Türkiye, (Eylül 2021) |
ÇETİNKAYA, A. (2019) "Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu", VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Antalya/Kemer, Türkiye, (Ekim 2019) |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2018) "Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods", “V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”. , (pp. 592-599), Barcelona, İspanya, (Ekim 2018) |
ÇETİNKAYA, A. (2017) "Identification of Lactobacilli Isolated From Homemade Pickles", IV. IMCOFE International Multidisciplinary Congress of Eurasia , (pp. 98), Roma, İtalya, (Kasım 2017) |
ÇETİNKAYA, A. (2017) "The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese", IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia , (pp. 61-66), Roma, İtalya, (Kasım 2017) |
ÇETİNKAYA, A. (2014) "Kars Gravyer Peyniri", I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 16-17), Van, Türkiye, (Eylül 2014) |
ÇETİNKAYA, A. (2014) "Karın Kaymağı", 1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 15), Van, Türkiye, (Nisan 2014) |
ÇETİNKAYA, A. (2014) "Kars Kremalı Kurut", I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 14), Van, Türkiye, (Nisan 2014) |
ÇETİNKAYA, A., Atasever, M. (2013) "Farklı Ambalajlama yöntemlerinin Kaşar peyniri Üretiminde Kullanılması Sözlü bildiri", 5. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. , (pp. 21-22), Antalya, Türkiye, (Nisan 2013) |
ÇETİNKAYA, A., Atasever, M. (2013) "Farklı tuzlama yöntemlerinin Kaşar peyniri Üretiminde Kullanılması Sözlü bildiri", 5. Veteriner Gıda Hijyeni Kongres , (pp. 23-24), Antalya, Türkiye, (Nisan 2013) |
Aydın, S., ÇETİNKAYA, A., Emre, B. (2010) "Kars İlinde Üretilen İnek Sütlerinin Bazı Kimyasal Özellikleri Sözlü sunum", Ulusal Meslek Yüksekokulu Öğrenci Sempozyumu , (pp. 29), Düzce, Türkiye, (Ekim 2010) |
ÇETİNKAYA, A. (2009) "Artvin Eridik Peyniri", II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 717-718), Van, Türkiye, (Mayıs 2009) |
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., Yaman, H., KARADAĞOĞLU, G. (2009) "Tandırda Kaz Çekmesi", II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Türkiye, (Mayıs 2009) |
ÇETİNKAYA, A. (2022) "Dünden Bugüne Peynirlerimiz", İstanbul/Türkiye : Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti, ISBN: 978-605-72976-0-0 |
ÇETİNKAYA, A. (2005) "yöresel peynirlerimiz", Türkiye : abp-Academic Book Production, ISBN: 975-921-83-09-05 |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2024) "Some Characteristics of Kars Gruyere Cheese, One of Turkey's Local Cheeses", Kitap: Research Perspectives of Micobiology and Biotechnology, Hindistan : BP International, Bölüm Sayfaları: 109 / 123, ISBN: 978-81-972325-7-2 |
ÇETİNKAYA, A., Atasever, M. (2022) "Türk Mutfağında Kars Peynirleri", Kitap: TÜRKİYE’NİN MUTFAK SOSYOLOJİSİ, İstanbul/Türkiye : Çalış Ofset Matbaacılık Ltd. Şti, Bölüm Sayfaları: 409 / 423, ISBN: 978-605-71060-7-0 |
ÇETİNKAYA, A., Atasever, M. (2019) "Geleneksel Bir Peynir: Kars Gravyer Peyniri", Kitap: Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri - Özel Konular, Ankara/Türkiye : Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bölüm Sayfaları: 1 / 240, ISBN: 978-605-7597-80-9 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Food science and Tecnology, 2017 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Tarım Bililmleri Dergisi, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Food Chemistry, 2017 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bililmleri Dergisi, 2017 |
Üye, Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimler Dergisi, 2016- |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kafkas Üniversitesi
|
2005 - 2009 | 7 |
Kafkas Üniversitesi
|
2016 - 2024 | 7 |
Hilmi Yaman
Adnan Menderes Üniversitesi
|
2005 - 2009 | 7 |
Mehmet Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi
|
2005 - 2009 | 7 |
Mustafa Atasever
Atatürk Üniversitesi
|
2013 - 2022 | 6 |
Sibel Özçakmak
-
|
2015 - 2018 | 5 |
Abamüslüm Güven
-
|
2001 | 2 |
Sevil Pilatin
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
|
2010 - 2012 | 2 |
Buket Kunduhoğlu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
|
2010 - 2012 | 2 |
Fatih Öz
Atatürk Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
-
|
2021 | 1 |
-
|
2021 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2016 | 1 |
Yekta Gezginç
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
|
2012 | 1 |
İsmail Akyol
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
|
2012 | 1 |
Sibel Özçakmak
-
|
2021 | 1 |
Seda Yılmaz
-
|
2021 | 1 |
Ali Tekin
-
|
2021 | 1 |
Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Murat Gülmez
Çağ Üniversitesi
|
2001 | 1 |
Işıl Var Öngel
-
|
2021 | 1 |
Asya Çetinkaya
-
|
2018 | 1 |
Bayrakçı Emre
-
|
2010 | 1 |
Behzad Heshmati
-
|
2021 | 1 |
Fatih Öz
-
|
2018 | 1 |
Güzin Kaban
-
|
2021 | 1 |
Okşan Uçkun
-
|
2021 | 1 |
Özlem Elçioğlu
-
|
2012 | 1 |
Sinem Aydın
-
|
2010 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 54643 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 39847 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi | 68 |
Anahtar Kelimeler | Süt Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 54 | 15 | 45 | 44 | 157 | 100 | 125 | 190 | 24 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 888 . | 899 . | 892 . | 884 . | 761 . | 823 . | 905 . | 752 . | 843 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 888 . | 899 . | 892 . | 884 . | 761 . | 823 . | 905 . | 752 . | 842 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 17 . | 24 . | 21 . | 24 . | 7 . | 14 . | 15 . | 7 . | 23 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 2 | 1 | 4 | 4 | 5 | 2 | 7 | 3 | 2 | 0 |
Toplam Makale | 2 | 1 | 2 | 3 | 3 | 2 | 5 | 1 | 2 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 2 | 2 | 1 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |