2019-2020, ÖZELSÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2019-2020, GIDA AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ, Ön Lisans
|
2019-2020, İÇME SÜTÜ VE KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ, Ön Lisans
|
2019-2020, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2019-2020, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2019-2020, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2019-2020, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2019-2020, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
|
2019-2020, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2017-2018, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2017-2018, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
|
2017-2018, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2017-2018, KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR, Ön Lisans
|
2017-2018, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2017-2018, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER ANALİZLERİ, Ön Lisans
|
2016-2017, HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
|
2016-2017, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
|
2016-2017, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2016-2017, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI, Ön Lisans
|
2015-2016, HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2015-2016, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2015-2016, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2015-2016, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I-II, Ön Lisans
|
2015-2016, GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
|
2015-2016, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2015-2016, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
|
2014-2015, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2014-2015, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2014-2015, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2014-2015, KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR, Ön Lisans
|
2014-2015, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2014-2015, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2014-2015, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2014-2015, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2014-2015, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2014-2015, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2014-2015, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2013-2014, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2013-2014, Kalite Güvence ve Standartlar, Ön Lisans
|
2013-2014, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
|
2013-2014, Meyve Sebze Ürünleri Analizleri I-II, Ön Lisans
|
2013-2014, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
|
2013-2014, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans
|
2013-2014, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2013-2014, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2013-2014, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2013-2014, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2013-2014, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2013-2014, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2012-2013, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2012-2013, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2012-2013, Kalite Güvence ve Standartlar, Ön Lisans
|
2012-2013, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
|
2012-2013, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2012-2013, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2012-2013, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2012-2013, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2012-2013, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2011-2012, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
|
2011-2012, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2011-2012, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2011-2012, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2011-2012, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2011-2012, LABORATUVAR TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2011-2012, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2011-2012, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2010-2011, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
|
2010-2011, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2010-2011, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2010-2011, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2010-2011, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2010-2011, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2010-2011, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2010-2011, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2010-2011, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2010-2011, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2010-2011, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2010-2011, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2009-2010, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2009-2010, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2009-2010, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2009-2010, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2009-2010, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2009-2010, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2009-2010, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2008-2009, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2008-2009, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
|
2008-2009, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2008-2009, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2008-2009, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2008-2009, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2008-2009, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2008-2009, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2008-2009, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2008-2009, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2008-2009, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2008-2009, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2008-2009, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2008-2009, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2007-2008, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2007-2008, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2007-2008, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2007-2008, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2007-2008, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2007-2008, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2007-2008, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2007-2008, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2007-2008, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2007-2008, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2007-2008, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
|
2006-2007, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2006-2007, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2006-2007, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2006-2007, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2006-2007, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2006-2007, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2006-2007, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2006-2007, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2005-2006, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2005-2006, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2005-2006, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2005-2006, PROSES TASARIMI, Ön Lisans
|
2005-2006, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2005-2006, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2005-2006, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2004-2005, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2004-2005, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
|
2004-2005, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2004-2005, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2004-2005, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2004-2005, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2004-2005, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2004-2005, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2004-2005, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2004-2005, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2004-2005, PROSES TASARIMI, Ön Lisans
|
2004-2005, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
|
2004-2005, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2004-2005, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2003-2004, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
|
2003-2004, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
|
2003-2004, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2003-2004, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2003-2004, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2003-2004, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2003-2004, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2003-2004, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2003-2004, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2003-2004, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2002-2003, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2002-2003, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
|
2002-2003, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2002-2003, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2002-2003, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2002-2003, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
2002-2003, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
|
2002-2003, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
|
2001-2002, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2001-2002, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
|
2001-2002, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2001-2002, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
2001-2002, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|