img
img
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU

Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU

  • Kars Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
11
Atıf
17
h-index
3
Proje
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora, Türkiye, Iğdır Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), 2019, 2024
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, , 2005, 2007
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1993, 1998
Araştırma Alanları
Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Bilimi, Tahıl Teknolojisi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora, Türkiye, Iğdır Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni (Dr), 2019, 2024
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, , 2005, 2007
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1993, 1998
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 68, 2018
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi
2001-2014, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2012-2013, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2019-2020, Güz Dönemi, ÖZELSÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, GIDA AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, İÇME SÜTÜ VE KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2019-2020, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2017-2018, Güz Dönemi, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER ANALİZLERİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, Güz Dönemi, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I-II, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, Güz Dönemi, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, Kalite Güvence ve Standartlar, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, Meyve Sebze Ürünleri Analizleri I-II, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, Kalite Güvence ve Standartlar, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, LABORATUVAR TEKNİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, Güz Dönemi, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, Güz Dönemi, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, Güz Dönemi, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, PROSES TASARIMI, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, PROSES TASARIMI, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, Güz Dönemi, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2003-2004, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2002-2003, Güz Dönemi, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2001-2002, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2001-2002, Güz Dönemi, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2001-2002, Güz Dönemi, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2001-2002, Güz Dönemi, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2001-2002, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
Kayıt Yok
SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan makale
Karadağoğlu, Ö., Ibrar, A., Şahin, T., Ölmez, M., Özsoy, B., Şerbetçi, İ., Karadağoğlu, G., Karadağ-Sarı, E., Öğün, M., Rıaz, R. (2024) "Growth performance, carcass characteristics, fatty acid composition, blood parameters, and gut morphology of Italian quails fed diets containing chia seed (Salvia hispanica L.)", J Hellenic Vet Med Soc, 75 (3) pp. 7903-7916 [SCI Expanded] Link DOI  
ESCI dergilerinde yayınlanan makale
Gülbaz, G., Karadağoğlu, G., Çetinkaya, A., Aksoy, A. (2025) "Molecular Characterization of Lactic Acid Bacteria in Cakmak Cheese, Kashar Cheese and Gruyere Cheese Produced by Traditional Methods in Kars Province and their Application as Starter Culture Molecular Characterization of Lactic Bacteria in Cheeses", INTERNATIONAL JOURNAL OF AGRICULTURAL AND STATISTICAL SCIENCES, 21 (0) [] Link DOI  
Uluslararası alan indeks dergilerinde yayınlanan makale
Yaman, H., Çetinkaya, A., Elmalı, M., Karadağoğlu, G. (2006) "Prediction of consumer acceptability of flavoured youghurts by sensory measures of turkey", PAKİSTAN jOURNAL OF NUTRITION, 5 (1) pp. 93-96  
Çetinkaya, A., Yaman, H., Elmalı, M., Karadağoğlu, G. (2005) "A Preliminary Study of Kashar Cheese and Its OrganolepticQualities Matured in Bee Wax", Internet Journal of Food Safety, 6 (4) pp. 1-4  
Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan makale
Yaman, H., Elmalı, M., Karadağoğlu, G., Çetinkaya, A. (2006) "Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions: Turkey and Germany", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 1 (1) pp. 11-15 []   
Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan makale
Çetinkaya, A., Yaman, H., Elmalı, M., Karadağoğlu, G. (2007) "Kars Yöresel Yemeği Bozbaş", Dünya Gıda, (3) pp. 85-87  
Çetinkaya, A., Elmalı, M., Karadağoğlu, G., Yaman, H. (2006) "KARS KARIN KAYMAĞI", GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, (21) pp. 62-63  
Çetinkaya, A., Elmalı, M., Yaman, H., Karadağoğlu, G. (2006) "KARS GRAVYER PEYNİRİ", GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, (22) pp. 39-40  
Çetinkaya, A., Elmalı, M., Karadağoğlu, G., Yaman, H. (2005) "KARS KREMALI KURUT", GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, (20) pp. 63-64  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kafkas Üniversitesi
2005 - 2025 10
Hilmi Yaman
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
2005 - 2009 8
Mehmet Elmalı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2005 - 2009 8
Kafkas Üniversitesi
2025 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2025 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Bülent Özsoy
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
2024 1
Ahmed Ibrar
-
2024 1
İdil Şerbetçi
-
2024 1
2025 için Puan Bazlı Sıralamalar
Araştırma Alanı
498.
51949 araştırmacı içinde
Temel Alan
394.
25968 araştırmacı içinde
Bilim Alanı
148.
1550 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 51949
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 25968
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1550
Anahtar Kelimeler Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Bilimi, Tahıl Teknolojisi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 5 0 0 0 0 0 50 50
Araştırma Alanı - - - 654 . - - - - - 618 . 498 .
Temel Alan - - - 488 . - - - - - 487 . 394 .
Bilim Alanı - - - 201 . - - - - - 188 . 148 .
Anahtar Kelime (1) - - - 46 . - - - - - 44 . 26 .
Anahtar Kelime (2) - - - 52 . - - - - - 45 . 21 .
Anahtar Kelime (3) - - - 52 . - - - - - 43 . 38 .
Toplam Yayın 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri