img
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU

Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU

  • Kars Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
10
Atıf
17
h-index
3
Proje
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, , 2005, 2007
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1993, 1998
Araştırma Alanları
Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Bilimi, Tahıl Teknolojisi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, , 2005, 2007
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1993, 1998
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 68, 2018
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi
2001-2014, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2012-2013, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2019-2020, ÖZELSÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, GIDA AMBALAJLAMA VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ, Ön Lisans
2019-2020, İÇME SÜTÜ VE KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ, Ön Lisans
2019-2020, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2019-2020, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2019-2020, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2019-2020, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2017-2018, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2017-2018, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR, Ön Lisans
2017-2018, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2017-2018, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER ANALİZLERİ, Ön Lisans
2016-2017, HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
2016-2017, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2016-2017, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2016-2017, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI, Ön Lisans
2015-2016, HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I-II, Ön Lisans
2015-2016, GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
2015-2016, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2015-2016, TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Ön Lisans
2014-2015, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2014-2015, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLAR, Ön Lisans
2014-2015, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2014-2015, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2014-2015, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2014-2015, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2013-2014, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2013-2014, Kalite Güvence ve Standartlar, Ön Lisans
2013-2014, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2013-2014, Meyve Sebze Ürünleri Analizleri I-II, Ön Lisans
2013-2014, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2013-2014, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans
2013-2014, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2013-2014, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2013-2014, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2012-2013, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2012-2013, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2012-2013, Kalite Güvence ve Standartlar, Ön Lisans
2012-2013, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2012-2013, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2012-2013, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2012-2013, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2012-2013, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2012-2013, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2011-2012, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2011-2012, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2011-2012, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2011-2012, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2011-2012, LABORATUVAR TEKNİĞİ, Ön Lisans
2011-2012, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2011-2012, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2010-2011, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2010-2011, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2010-2011, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2010-2011, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2010-2011, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2010-2011, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2010-2011, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2009-2010, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2009-2010, ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2009-2010, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2009-2010, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2009-2010, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2009-2010, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2009-2010, FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2008-2009, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2008-2009, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2008-2009, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2008-2009, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2008-2009, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2008-2009, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2008-2009, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2008-2009, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2008-2009, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2007-2008, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2007-2008, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2007-2008, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2007-2008, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2007-2008, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2007-2008, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2006-2007, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2006-2007, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2006-2007, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2006-2007, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2006-2007, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2006-2007, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2006-2007, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2006-2007, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2005-2006, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2005-2006, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2005-2006, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2005-2006, PROSES TASARIMI, Ön Lisans
2005-2006, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2005-2006, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2005-2006, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2004-2005, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2004-2005, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2004-2005, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2004-2005, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2004-2005, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2004-2005, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2004-2005, PROSES TASARIMI, Ön Lisans
2004-2005, MEŞRUBAT VE ÖZEL ÜRÜNLER, Ön Lisans
2004-2005, KONSERVE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2004-2005, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, BİTİRME PROJESİ, Ön Lisans
2003-2004, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2003-2004, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2003-2004, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2003-2004, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, TAHIL TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2003-2004, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2003-2004, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2003-2004, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2002-2003, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2002-2003, AMBALAJLAMA İLKELERİ, Ön Lisans
2002-2003, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2002-2003, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2002-2003, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2002-2003, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2002-2003, SÜT VE ÜRÜNLERİ AMBALAJLAMA TEKNİĞİ, Ön Lisans
2002-2003, FABRİKA ALET VE EKİPMANLARI, Ön Lisans
2001-2002, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2001-2002, YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA-II, Ön Lisans
2001-2002, YOĞURT TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2001-2002, SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2001-2002, SÜT VE ÜRÜNLERİ KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
Kayıt Yok
KARADAĞOĞLU, Ö., Ibrar, A., ŞAHİN, T., ÖLMEZ, M., Özsoy, B., Şerbetçi, İ., KARADAĞOĞLU, G., KARADAĞ-SARI, E., ÖĞÜN, M., RIAZ, R. (2024) "Growth performance, carcass characteristics, fatty acid composition, blood parameters, and gut morphology of Italian quails fed diets containing chia seed (Salvia hispanica L.)", J Hellenic Vet Med Soc, 75 (3) pp. 7903-7916 [SCI Expanded] Link DOI  
ÇETİNKAYA, A., Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2007) "Kars Yöresel Yemeği Bozbaş", Dünya Gıda, (3) pp. 85-87  
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., Yaman, H., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "KARS GRAVYER PEYNİRİ", GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, (22) pp. 39-40  
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "KARS KARIN KAYMAĞI", GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, (21) pp. 62-63  
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2006) "Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions: Turkey and Germany", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 1 (2) pp. 11-15 [TR Dizin]   
Yaman, H., ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "Prediction of consumer acceptability of flavoured youghurts by sensory measures of turkey", PAKİSTAN jOURNAL OF NUTRITION, 5 (1) pp. 93-96  
ÇETİNKAYA, A., Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2005) "A Preliminary Study of Kashar Cheese and Its OrganolepticQualities Matured in Bee Wax", Internet Journal of Food Safety, 6 (4) pp. 1-4  
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "KARS KREMALI KURUT", GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ, (20) pp. 63-64  
KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2018) "Determination of some chemical and microbiological properties of Buffalo youghurts samples produced by traditional methods", V.International Multidiciplinary Congress of Eurasia , (Temmuz 2018
ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., Yaman, H., KARADAĞOĞLU, G. (2009) "KARS YÖRESEL YEMEĞİ TANDIRDA KAZ ÇEKMESİ", 2. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Türkiye, (Nisan 2009
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kafkas Üniversitesi
2005 - 2018 9
Hilmi Yaman
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
2005 - 2009 8
Mehmet Elmalı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2005 - 2009 8
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
-
2024 1
Kafkas Üniversitesi
2024 1
Bülent Özsoy
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
2024 1
Ahmed Ibrar
-
2024 1
İdil Şerbetçi
-
2024 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50706
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 25013
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1542
Anahtar Kelimeler Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Bilimi, Tahıl Teknolojisi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - 665 . - - - - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - 489 . - - - - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - 207 . - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - 46 . - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - 63 . - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - 51 . - - - - - -
Toplam Yayın 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri