Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2004, 2011 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2001, 2004 |
Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1986, 1992 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2004, 2011 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2001, 2004 |
Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1986, 1992 |
İngilizce, ÜDS, 51, Güz, 2007 |
İngilizce, YÖKDİL, 56, 2019 |
İngilizce, YÖKDİL, 56, 2019 |
İngilizce, YÖKDİL, 61, 2019 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi |
2015-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2011-2013, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
1998-2011, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2019-, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-2019, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-2020, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2014-2019, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2012-2013, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2020-2021, Gıda Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Bölüm Seçmeli Ders (Gıda Endüstrisi Atıkları), Lisans |
2020-2021, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2020-2021, Enstrumental Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Enstrumental Gıda Analizleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıdalarda Duyusal Analizler, Lisans |
2020-2021, Gıda Analizleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Bölüm Seçmeli Ders (Genetik Modifiye Gıdalar, Lisans |
2019-2020, Gıda Kalıntı ve Kontaminatları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Özel Gıdalar Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Bölüm Seçmeli Ders (Duyusal Analizler), Lisans |
2018-2019, Gıda Analizleri Laboratuvarı, Lisans |
2018-2019, Et Teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Bölüm Seçmeli II(Fermentasyon Teknolojisi), Lisans |
2017-2018, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2016-2017, Enstrumental Gıda Analizleri, Lisans |
2016-2017, Gıda Müh. Lab.Teknikleri, Lisans |
2016-2017, Gıda Biyokimyası, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products | 21 | 0 | 0 | 0 | 1 | 4 | 0 | 0 | 0 | 26 |
2 | Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality | 18 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 19 |
3 | Identification of Sarcocystis spp. by polymerase chain reaction and microscopic examination in various beef products (minced meat, meatballs, fermented sausage) | 5 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 10 |
4 | EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 4 |
5 | The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products Which Are Consumed in Kars | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |
6 | MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]() ![]() |
2008 - 2019 | 11 |
![]() ![]() |
2016 - 2025 | 8 |
![]() ![]() |
2015 - 2017 | 3 |
![]() ![]() |
2017 - 2021 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2017 - 2021 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2015 - 2017 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2022 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2024 | 3 |
![]() ![]() |
2017 - 2018 | 2 |
![]() ![]() |
2016 - 2025 | 2 |
![]() ![]() |
2017 - 2018 | 2 |
![]()
Mustafa Atasever
![]() |
2017 - 2021 | 2 |
![]()
Atila Akça
![]() |
2017 - 2018 | 2 |
![]()
-
|
2025 | 1 |
![]() ![]() |
2024 | 1 |
![]() ![]() |
2018 | 1 |
![]() ![]() |
2024 | 1 |
![]() ![]() |
2024 | 1 |
![]()
Muammer Tilki
![]() |
2024 | 1 |
![]()
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2024 | 1 |
![]()
Sibel Ozcakmak
-
|
2016 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 46528 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 35797 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi | 11 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 7 | 35 | 110 | 125 | 15 | 0 | 65 | 2 | 50 | 100 | 90 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 899 . | 852 . | 779 . | 744 . | 839 . | - | 895 . | 890 . | 793 . | 700 . | 379 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 898 . | 852 . | 779 . | 744 . | 839 . | - | 895 . | 890 . | 793 . | 700 . | 379 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 5 . | 4 . | 3 . | 2 . | 5 . | - | 2 . | 4 . | 3 . | 4 . | 1 . |
Toplam Yayın | 2 | 3 | 4 | 6 | 1 | 0 | 3 | 1 | 1 | 2 | 2 |
Toplam Makale | 0 | 2 | 2 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Toplam Bildiri | 2 | 1 | 2 | 4 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 1 | 1 | 2 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |