| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2004, 2011 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2001, 2004 |
| Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1986, 1992 |
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2004, 2011 |
| Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2001, 2004 |
| Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1986, 1992 |
| İngilizce, ÜDS, 51, Güz, 2007 |
| İngilizce, YÖKDİL, 56, 2019 |
| İngilizce, YÖKDİL, 56, 2019 |
| İngilizce, YÖKDİL, 61, 2019 |
| Kayıt Yok |
| [UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi |
| 2015-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
| 2011-2013, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
| 1998-2011, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
| 2019-, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2016-2019, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2016-2020, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2014-2019, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2012-2013, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
| 2020-2021, Gıda Teknolojisi, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Bölüm Seçmeli Ders (Gıda Endüstrisi Atıkları), Lisans |
| 2020-2021, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2020-2021, Enstrumental Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Enstrumental Gıda Analizleri, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Yüksek Lisans |
| 2020-2021, Gıdalarda Duyusal Analizler, Lisans |
| 2020-2021, Gıda Analizleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2020-2021, Bölüm Seçmeli Ders (Genetik Modifiye Gıdalar, Lisans |
| 2019-2020, Gıda Kalıntı ve Kontaminatları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
| 2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
| 2019-2020, Özel Gıdalar Teknolojisi, Lisans |
| 2019-2020, Bölüm Seçmeli Ders (Duyusal Analizler), Lisans |
| 2018-2019, Gıda Analizleri Laboratuvarı, Lisans |
| 2018-2019, Et Teknolojisi, Lisans |
| 2017-2018, Bölüm Seçmeli II(Fermentasyon Teknolojisi), Lisans |
| 2017-2018, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
| 2016-2017, Enstrumental Gıda Analizleri, Lisans |
| 2016-2017, Gıda Müh. Lab.Teknikleri, Lisans |
| 2016-2017, Gıda Biyokimyası, Lisans |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
| 1 | Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products | 21 | 0 | 0 | 0 | 1 | 4 | 0 | 0 | 0 | 26 |
| 2 | Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality | 18 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 19 |
| 3 | Identification of Sarcocystis spp. by polymerase chain reaction and microscopic examination in various beef products (minced meat, meatballs, fermented sausage) | 5 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 10 |
| 4 | EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 4 |
| 5 | The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products Which Are Consumed in Kars | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |
| 6 | MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Kayıt Yok |
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
|
|
2008 - 2019 | 11 |
|
|
2016 - 2025 | 8 |
|
|
2015 - 2017 | 3 |
|
|
2017 - 2021 | 3 |
|
|
2018 - 2024 | 3 |
|
|
2017 - 2021 | 3 |
|
|
2018 - 2024 | 3 |
|
|
2018 - 2024 | 3 |
|
|
2018 - 2024 | 3 |
|
|
2015 - 2017 | 3 |
|
|
2018 - 2024 | 3 |
|
|
2018 - 2022 | 3 |
|
|
2018 - 2024 | 3 |
|
|
2017 - 2018 | 2 |
|
|
2016 - 2025 | 2 |
|
|
2017 - 2018 | 2 |
|
Mustafa Atasever
|
2017 - 2021 | 2 |
|
Atila Akça
|
2017 - 2018 | 2 |
|
|
2025 | 1 |
|
|
2024 | 1 |
|
|
2018 | 1 |
|
|
2024 | 1 |
|
|
2024 | 1 |
|
Muammer Tilki
|
2024 | 1 |
|
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2024 | 1 |
|
Sibel Ozcakmak
-
|
2016 | 1 |
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 52599 |
| YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 38743 |
| YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi | 11 |
| Anahtar Kelimeler | - | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
| Ağırlıklı Puan | 7 | 35 | 110 | 125 | 15 | 0 | 65 | 2 | 50 | 100 | 90 |
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 909 . | 867 . | 803 . | 770 . | 868 . | - | 929 . | 928 . | 821 . | 738 . | 474 . |
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 908 . | 867 . | 803 . | 770 . | 868 . | - | 929 . | 928 . | 821 . | 738 . | 474 . |
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 5 . | 4 . | 3 . | 2 . | 5 . | - | 2 . | 4 . | 3 . | 4 . | 1 . |
| Toplam Yayın | 2 | 3 | 4 | 6 | 1 | 0 | 3 | 1 | 1 | 2 | 2 |
| Toplam Makale | 0 | 2 | 2 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 |
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Toplam Bildiri | 2 | 1 | 2 | 4 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 |
| Makale (Uluslararası) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
| Bildiri (Uluslararası) | 1 | 1 | 2 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Bildiri (Ulusal) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |