Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, 2014 |
Lisans, Türkiye, Celâl Bayar Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2008 |
Lisans, Türkiye, Celâl Bayar Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2008 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, 2014 |
Koray İŞBARALI, Yüksek Lisans, Kars ili ve çevresinde yerleşim gösteren hanelerde geleneksel yöntemlerle üretilen ev yoğurtlarındaki bakteri çeşitlerinin izolasyonu ve karekterizasyonu, Kafkas Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyomühendislik Ana Bilim Dalı, 2023 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Yağ Teknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası |
2016-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
2018-2019, GIDA KİMYASI, Ön Lisans |
2018-2019, PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans |
2018-2019, BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ K.K. VE AN., Ön Lisans |
2018-2019, ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ, Ön Lisans |
2018-2019, Süt Teknolojisi, Ön Lisans |
2017-2018, SU ANALİZLERİ, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ K.K. VE AN., Ön Lisans |
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I, Ön Lisans |
2017-2018, SÜT İŞLETMELERİNDE TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA MUHAFAZA İLKELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II, Ön Lisans |
2015-2016, GIDA KİMYASI, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kars İli ve Çevresinde Yerleşim Gösteren Hanelerde Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Ev Yoğurtlarındaki Bakteri Çeşitlerinin İzolasyonu ve Karekterizasyonu Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021-2023 |
Biberiye ve Karanfil Yağlarının Vakum Paketli Kavurma Etlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2019-2023 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |