img
Öğr. Gör. Koray İŞBARALI

Öğr. Gör. Koray İŞBARALI

  • Kars Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Teknolojisi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
0
Atıf
0
h-index
0
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, 2014
Lisans, Türkiye, Celâl Bayar Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2008
Araştırma Alanları
Süt Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Gıda Kimyası
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Lisans, Türkiye, Celâl Bayar Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2008
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, 2014
Koray İŞBARALI, Yüksek Lisans, Kars ili ve çevresinde yerleşim gösteren hanelerde geleneksel yöntemlerle üretilen ev yoğurtlarındaki bakteri çeşitlerinin izolasyonu ve karekterizasyonu, Kafkas Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyomühendislik Ana Bilim Dalı, 2023
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Yağ Teknolojisi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası
2016-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2018-2019, GIDA KİMYASI, Ön Lisans
2018-2019, PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2018-2019, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2018-2019, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2018-2019, BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ K.K. VE AN., Ön Lisans
2018-2019, ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ, Ön Lisans
2018-2019, Süt Teknolojisi, Ön Lisans
2017-2018, SU ANALİZLERİ, Ön Lisans
2017-2018, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ K.K. VE AN., Ön Lisans
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I, Ön Lisans
2017-2018, SÜT İŞLETMELERİNDE TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
2017-2018, GIDA MUHAFAZA İLKELERİ, Ön Lisans
2017-2018, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2017-2018, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
2017-2018, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II, Ön Lisans
2015-2016, GIDA KİMYASI, Ön Lisans
Kayıt Yok
Kars İli ve Çevresinde Yerleşim Gösteren Hanelerde Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Ev Yoğurtlarındaki Bakteri Çeşitlerinin İzolasyonu ve Karekterizasyonu Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021-2023
Biberiye ve Karanfil Yağlarının Vakum Paketli Kavurma Etlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2019-2023
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri