|
2018-2019, Güz Dönemi, GIDA KİMYASI, Ön Lisans
|
|
2018-2019, Güz Dönemi, PEYNİR TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
|
2018-2019, Güz Dönemi, DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
|
2018-2019, Güz Dönemi, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
|
2018-2019, Güz Dönemi, BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ K.K. VE AN., Ön Lisans
|
|
2018-2019, Güz Dönemi, ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ, Ön Lisans
|
|
2018-2019, Güz Dönemi, Süt Teknolojisi, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, SU ANALİZLERİ, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ K.K. VE AN., Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, SÜT İŞLETMELERİNDE TEMEL İŞLEMLER, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, GIDA MUHAFAZA İLKELERİ, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, GIDA KATKI MADDELERİ, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
|
|
2017-2018, Güz Dönemi, SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II, Ön Lisans
|
|
2015-2016, Güz Dönemi, GIDA KİMYASI, Ön Lisans
|