Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, İngiltere, University Of Bristol, , 1995, 1999 |
Yüksek Lisans, İngiltere, University Of Bristol, , 1994, 1995 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1985, 1990 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, İngiltere, University Of Bristol, , 1995, 1999 |
Yüksek Lisans, İngiltere, University Of Bristol, , 1994, 1995 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1985, 1990 |
Kayıt Yok |
İngilizce, KPDS, 89, Bahar, 2000 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi |
2017-, Profesör, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye |
2010-2017, Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Türkiye |
2001-2010, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye |
1993-2001, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye |
1992-1993, Uzman, Tam Zamanlı, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye |
2015-2017, Erasmus Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2013-, Anabilim Dalı Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2012-2013, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2007-2011, Dekan Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Emine Bekar, Yüksek Lisans, Etlerde escherichia coli O157:H7 varlığının araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
Dicle Avçil, Yüksek Lisans, Çiğ Sütten Yapılan Peynir ve Kaymak Örneklerinde Listeria Monocytogenes Varlığının Araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
Erhan Çekin, Yüksek Lisans, Tavuk etlerinde samonella dekontaminasyonunda karanfil hidrodistilatının kullanılabilirliğininaraştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2017, (Asıl Danışman) |
Hekim Sezen Harmankaya, Doktora, Tavuk eti raf ömrü üzerine biberiye ve karanfil uçucu yağlarının etkisinin araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2013, (Asıl Danışman) |
Fatma Vargün, Yüksek Lisans, Kars piyasasından toplanan süt ve kremalardan stafilokokların izolasyonu ve toksin oluşturuma yeteneklerinin belirlenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2005, (Asıl Danışman) |
Haluk Çepoğlu, Yüksek Lisans, Mutfak personelinden izole edilen koagulaz negatif stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2004, (Asıl Danışman) |
2018-2019, Gıda Mikrobiyolojisi, Yüksek Lisans |
2018-2019, Et Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2018-2019, Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2018-2019, Gıda Hijyeni ve Kontrolü, Lisans |
2017-2018, Gıda Mikrobiyolojisi, Yüksek Lisans |
2017-2018, Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2017-2018, Gıda Hijyeni ve Kontrolü, Lisans |
2016-2017, Gıda Mikrobiyolojisi, Yüksek Lisans |
2016-2017, Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2016-2017, Gıda Hijyeni ve Kontrolü, Lisans |
2015-2016, Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2015-2016, Gıda Hijyeni ve Kontrolü, Lisans |
2014-2015, Gıda Hijyeni ve Kontrolü, Lisans |
2013-2014, Gıda mevzuatı, Yüksek Lisans |
2013-2014, Et Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2013-2014, Su Hijyeni Ve Muayene Metodları, Yüksek Lisans |
2013-2014, Gıda Kimyası, Yüksek Lisans |
2013-2014, Gıda Hijyeni Ve Kontrolu, Lisans |
2012-2013, Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2012-2013, Gıda Hijyeni Ve Kontrolu, Lisans |
2011-2012, Gıda mevzuatı, Yüksek Lisans |
2011-2012, Et Bilimi Ve Muayene Metodları, Lisans |
2011-2012, Gıda Hijyeni Ve Kontrolu, Lisans |
2010-2011, Gıda Hijyeni Ve Kontrolu, Lisans |
Kayıt Yok |
Çiğ Sütlerde Metisiline Dirençli Staphylococcus aureus (MRSA) Varlığının Araştırılması ve Toksin Genlerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2025 |
Çiğ Sütten Yapılan Peynir ve Kaymak Örneklerinde Listeria Monocytogenes Varlığının Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2020-2023 |
Kıyma örneklerinde Escherichia coli O157:H7 varlığının araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2018-2019 |
Kars'ta Satışa Sunulan Broiler Etlerinde Geniş Spektrumlu Beta Laktamaz Üreten Escherichia coli'nin Prevalansı Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2016-2018 |
AB Bakanlığı Ulusal Ajans Erasmus Plus Yükseköğretim Hareketliliği Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Yürütücü , 2015-2015 |
Salmonella enteritidis ile kontamine edilmiş tavuk eti preparatlarında Trisodyum fosfat, Karanfil Hidrodistilatı,Asidifiye NaCI ve Laktik Asit'in etkisi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2011-2017 |
Bazı bitki yağlarının vakum paketlenmiş alabalıkların raf ömrü üzerine etkilerinin raştırılması 2010 VF 43 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2010-2016 |
Biberiye Yağının Antimikrobiyel Etkisinin Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2010-2015 |
Balık Raf Ömrünü Uzatmak Üzere Antimikrobiyal Buz Uygulaması TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Araştırmacı , 2006-2006 |
Süt ve Kremalardan Stafilokokların İzolasyonu ve Toksin Oluşturma Yeteneklerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2004-2005 |
Kayıt Yok |
SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Duman, B.A., Duman, B.A. (2021) "Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 16 (2) pp. 133-140 [TR Dizin] DOI |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Crephalosporin resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Amipler ve Siliyatlar", Türkiye Klinikleri, (0) |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded] |
AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (0) pp. 415-421 [SCI Expanded] Link DOI |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon", Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics, 3 (2) pp. 112-115 |
HARMANKAYA, S., VATANSEVER, L. (2017) "Tavuk Eti Raf Ömrü Üzerine Biberiye ve Karanfil Uçucu Yağlarının Etkisi", Van Veterinary Journal, 28 (1) pp. 11-19 [TR Dizin] |
VATANSEVER, L., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2016) "Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey", SpringerPlus, 5 (608) pp. 1-5 [SCI Expanded] Link DOI |
SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal of Consumer Protection and Food Safety (Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit), 10 (2) pp. 123-129 [SCI Expanded] DOI |
VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Türkiye Klinikler gıda hijyeni ve teknolojisi dergisi özel sayısı, 1 (3) pp. 70-75 |
SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (1) pp. 31-34 |
SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014", İstanbul Üniv Vet Fak Derg., 1 (40) pp. 90-94 |
SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013", Turk J Vet Animal Sci., (37) pp. 594-601 [SCI Expanded] |
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013", Eurasian J Vet Sci., 29 (3) pp. 143-149 |
AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013", Harran Üniv Vet Fak Derg., 2 (1) pp. 1-5 |
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 23-29 [SCI Expanded] |
Güven, A., SEZER, Ç., Berna, D.A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 107-112 [SCI Expanded] |
Haluk, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2010) "Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 1-5 [SCI Expanded] |
BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Aydın, B., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Over Wrap Packed Chicken Drumsticks Stored at 4 C", Poultry Science, (88) pp. 1459-1465 [SSCI] |
VATANSEVER, L., Demirel, G. (2009) "Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (33) pp. 71-75 [SCI Expanded] |
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 205-209 [SCI Expanded] |
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Application of antimicrobial ice for extending shelf life of fish", Journal of Food Protection, (71) pp. 218-222 [SSCI] |
VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 211-216 [SCI Expanded] |
BİLGE, N., Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A. (2007) "Antibacterial activity of sumac extract thyme water and lactic acid against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3", Medycyna Weterynaryjna, (63) pp. 938-940 [SCI Expanded] |
VATANSEVER, L., Fatma, V. (2007) "Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity", Medycyna Weterynaryjna, (63) pp. 538-540 [SCI Expanded] |
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., VATANSEVER, L., Baz, E. (2006) "Antibacterial activity of oregano tea and commercial oregano water against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3", Internet Journal of Food Safety, 5 (8) pp. 7-13 |
Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (12) pp. 41-47 |
Gülmez, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2006) "The effect of water extract of Sumac Rhus coriaria L and lactic acid on decontamination and shelf life of raw broiler wings", Poultry Science, (85) pp. 1466-1471 [SCI] |
Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (11) pp. 5-10 Link |
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (29) pp. 1137-1141 [SCI Expanded] |
VATANSEVER, L. (2004) "Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 203-208 [SCI Expanded] |
LEYLA, V. (2004) "Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (10) pp. 189-194 [SCI Expanded] |
VATANSEVER, L., Kurt, E., Enser, M., Nute, N.D., Scollan, N., Wood, J.D., Rıchardson, R.I. (2000) "Shelf life and eating quality of beef from cattle of different breeds given diets differing in n 3 polyunsaturated fatty acid composition", Animal Science, (71) pp. 471-482 [SSCI] |
İrfan, E., Bülent, M., VATANSEVER, L. (1993) "A tipi enterotoksin Oluşturan Staphylococcus aureus un Çiğ Köftede Üreme ve Toksin Oluşturma yeteneğinin Belirlenmesi", Gıda, (18) pp. 315-318 |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI", 7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , (Ekim 2017) |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Ekim 2017) |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Piliç kanat ve butlarında Escherichia coli prevalansı", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2017) |
LEYLA, V. (2013) "Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya. , Türkiye, (Nisan 2013) |
LEYLA, V. (2013) "Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster). , Türkiye, (Nisan 2013) |
LEYLA, V. (2010) "Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi", IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya. , Türkiye, (Ekim 2010) |
LEYLA, V. (2009) "Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009. , (pp. 65-67), Türkiye, (Mayıs 2009) |
LEYLA, V. (2009) "Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009. , (pp. 41-45), Türkiye, (Mayıs 2009) |
LEYLA, V. (2008) "Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi", VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008. , Türkiye, (Ekim 2008) |
LEYLA, V. (2006) "Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması", II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006. , Türkiye, (Eylül 2006) |
VATANSEVER, L. (2004) "Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması", I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004 , Türkiye, (Eylül 2004) |
VATANSEVER, L. (1998) "The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids", Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998. , (pp. 656-657), Barcelona, İspanya, (Ağustos 1998) |
VATANSEVER, L. () "Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets", Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999. , (pp. 57), Scarbrough |
VATANSEVER, L. () "The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E", Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997. , (pp. 49), Scarbrough, İngiltere |
Kayıt Yok |
BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç. (2019) "Süt Mikrobiyolojisi", Kitap: Süt ve Süt Ürünleri Bilge N, Vatansever L, Sezer Ç. Süt mikrobiyo- lojisi. Atasever M, editör. Süt ve Süt Ürünleri. 1. Baskı. Ankara: Türkiye Klinikleri 2019. p.92-6., Türkiye : Türkiye Klinikleri Ankara, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-7597-80-9 |
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Amipler ve Siliyatlar", Kitap: Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-7505-71-2 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2016 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Foodborne Pathogens and Disease, 2016 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kafkas Üniversitesi
|
2005 - 2021 | 27 |
Kafkas Üniversitesi
|
2005 - 2021 | 25 |
Murat Gülmez
-
|
2005 - 2010 | 11 |
Abamüslüm Güven
Kafkas Üniversitesi
|
2005 - 2013 | 10 |
VATANSEVER LEYLA
-
|
2004 - 2013 | 8 |
Kafkas Üniversitesi
|
2013 - 2018 | 5 |
Kafkas Üniversitesi
|
2013 - 2021 | 3 |
Ethem Baz
Erciyes Üniversitesi
|
2005 - 2006 | 2 |
Mine Kürkçüoğlu
Anadolu Üniversitesi
|
2009 - 2010 | 2 |
Başer Kemal Hüsnü Can
-
|
2009 - 2010 | 2 |
Berna Aydın Duman
-
|
2021 | 2 |
Berna Duman
-
|
2005 - 2006 | 2 |
Kafkas Üniversitesi
|
2018 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2013 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2008 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2013 | 1 |
Sevda Pehlivanlar Önen
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Gülcan Demirel
İstanbul Üniversitesi
|
2009 | 1 |
Aydın Duman
-
|
2005 | 1 |
Berna Aydın
-
|
2009 | 1 |
Berna Duman Aydın
-
|
2010 | 1 |
Çepoğlu Haluk
-
|
2010 | 1 |
Duman Aydın Berna
-
|
2010 | 1 |
Erol İrfan
-
|
1993 | 1 |
Esra Kurt
-
|
2000 | 1 |
J D Wood
-
|
2000 | 1 |
Mike Enser
-
|
2000 | 1 |
Mutluer Bülent
-
|
1993 | 1 |
N D Nute
-
|
2000 | 1 |
Nigel Scollan
-
|
2000 | 1 |
R I Rıchardson
-
|
2000 | 1 |
Vargün Fatma
-
|
2007 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 55039 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 39869 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi | 130 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 74 | 50 | 37 | 140 | 40 | 50 | 15 | 0 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 866 . | 864 . | 901 . | 788 . | 878 . | 872 . | 1012 . | - | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 866 . | 864 . | 901 . | 788 . | 878 . | 872 . | 1012 . | - | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 40 . | 41 . | 72 . | 25 . | 60 . | 49 . | 66 . | - | - | - |
Toplam Yayın | 3 | 2 | 5 | 3 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 3 | 1 | 2 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 1 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |