img
Prof. Dr. Nebahat BİLGE

Prof. Dr. Nebahat BİLGE

  • Veteriner Fakültesi
  • Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
  • Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
44
Atıf
178
h-index
7
Proje
10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 1997, 2004
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1991, 1997
Araştırma Alanları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 1997, 2004
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1991, 1997
Kayıt Yok
İngilizce, ÜDS, 78, Bahar, 2002
Kayıt Yok
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
2013-, Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Türkiye
2007-2013, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye
1999-2007, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye
2013-, Anabilim Dalı Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Gönül Damla Altuntaş, Doktora, İnek Sütünde AmpC ve Geniş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Escherichia coli'nin Varlığı ve Karakterizasyonu, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman)
Mehmet Ali Usul, Yüksek Lisans, Bursa ve yöresindeki tüketime hazır gıdalarda bacıllus cereus varlığının araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman)
Damla Yayla, Yüksek Lisans, Ton balığı konservelerinde histamin varlığının araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman)
Efsun Deligöz, Yüksek Lisans, Kars İlinden toplanan çiğ sütlerde aflatoksin M1 miktarının araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2017, (Asıl Danışman)
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Çiğ Sütlerde Metisiline Dirençli Staphylococcus aureus (MRSA) Varlığının Araştırılması ve Toksin Genlerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2025
İnek sütünde AmpC ve geniş spektrumlu beta-laktamaz üreten Escherichia coli varlığı ve karakterizasyonu Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2022-2024
Ton Balığı Konservelerinde Histamin Varlığının Araştırılması : Yürütücü , 2019-2020
Kars'ta Satışa Sunulan Broiler Etlerinde Geniş Spektrumlu Beta Laktamaz Üreten Escherichia coli'nin Prevalansı Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2018  
Kars'taki Çiftliklerden Elde Edilen Çiğ Sütte Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2017  
Plantago Lanceolata Ekstraktinin Tam Katmanli Eksizyonel Yara İyileşmesi Üzerine Etkisi: Fare Modelinde Bir Çalışma Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2016-2017  
Bazı bitki yağlarının vakum paketlenmiş alabalıkların raf ömrü üzerine etkilerinin araştırılması 2010 VF 43 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2010-2016  
Aloe Vera Kullanımının Subklinik Mastitislerin Tedavisinde Etkinliğinin Araştırılması : Araştırmacı , 2008-2013
Kekik Esansiyel Yağının Vakum Paketli Sığır Etlerinin Raf Ömrü ve Histamin Düzeyine Etkisinin Araştırılması Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Yürütücü , 2008-2014  
Balık raf ömrünü uzatmak üzere antimikrobiyal buz uygulaması TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Yönetici  
Kayıt Yok
SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region", Atatürk University J. Vet. Sci., 16 (2) pp. 133-140 [TR Dizin] Link DOI   
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurence and molecular characterization of cephalosporin resistant Escherichia coli isolates from chicken meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] DOI   
BİLGE, N., Demir, P. (2019) "Evaluation of Food Safety Knowledge Among Food Handlers", Van Veterinary Journal, (0) [TR Dizin]  
KURT, B., BİLGE, N., Sözmen, M., AYDIN, U., Önyay, T., ÖZAYDIN, İ. (2018) "title Effects of iPlantago lanceolata/i L. extract on full-thickness excisional wound healing in a mouse model/title", Biotechnic Histochemistry, (0) pp. 1-9 [SCI] Link DOI  
BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]   
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Organik AsitlerleYüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon", Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics, 3 (2) pp. 112-115 [TR Dizin]  
Deligöz, E., BİLGE, N. (2017) "Sütle Gelen Tehdit: Aflatoksin M1", Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi, 5 (8) pp. 846-857 [TR Dizin]   
VATANSEVER, L., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2016) "Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey", SpringerPlus, 5 (608) pp. 1-5 [SCI Expanded] Link DOI  
VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics, 1 (3) [TR Dizin]  
SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Van Veterinary Journal, 26 (1) pp. 31-34 [TR Dizin]   
SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars ilinde satışa sunulan dondurmalarda Aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]   
SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 37 (0) pp. 594-601 [SCI]   
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage like products sold in Kars.", Eurasian J Vet Sci, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin]   
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (0) pp. 23-29 [SCI Expanded]  
Güven, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (0) pp. 107-112 [SCI Expanded]  
Çepoğlu, H., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2010) "Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (0) pp. 1-5 [SCI Expanded]  
BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Overwrap Packed Chicken Drumsticks Stored at Four Degrees Celsius", Poultry Science, 88 (0) pp. 1459-1465 [SCI]  
BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2009) "Et Endüstrisinde Antimikrobiyel Paketleme Seçeneği", Nakhchıvan State University, Scientific Works, 1 (26) pp. 107-110  
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A., Gülmez, M. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (2) pp. 205-209 [SCI Expanded]  
BİLGE, N., Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A. (2008) "Application of Antimicrobial Ice for Extending Shelf Life of Fish", Journal of Food Protection, 71 (1) pp. 218-222 [SCI]  
VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 14 (2) pp. 211-216 [SCI Expanded]  
Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded]   
BİLGE, N., Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A. (2007) "Antibacterial Activity of Sumac Extract Thyme Water and Lactic Acid Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3", Medycyna Weterynaryjna, 63 (8)  
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., VATANSEVER, L., Baz, E. (2006) "Antibacterial Activity of Oregano Tea and Commercial Oregano Water Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3", Internet Journal of Food Safety, 5 (8) pp. 7-13  
BİLGE, N. (2006) "Gıda Kaynaklı Patojenler için Kesim Öncesi Dekontaminasyon Uygulamaları", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 77-84  
Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Aydın, B.D., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-47  
Gülmez, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2006) "The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings", Poultry Science, 85 (0) pp. 1466-1471 [SCI]  
Gülmez, M., SEZER, Ç., Aydın, B.D., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10  
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194  
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Aydın, B.D. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188  
Küplülü, Ö., Sarımehmetoğlu, B., BİLGE, N. (2003) "The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara", Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences, (0) [SCI Expanded]  
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Piliç kanat ve butlarında Escherichia coli prevalansı", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2017
BİLGE, N. (2016) "Kars ta hizmet veren restoran çalışanlarının gıda güvenliği konusundaki bilgilerinin değerlendirilmesi", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , (Kasım 2016
SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "Kars ve yöresinde geleneksel yöntemler ile üretilen yöresel gıdaların laktik floralarının belirlenmesi", 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2015
SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Aflatoksin B1 detoksifikasyonunda bakteriyosinler ve bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Nisan 2013
SEZER, Ç., Güven, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2013) "Bebek sütü ve devam formüllerinin mikrobiyolojik kalitelerinin araştırılması", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Nisan 2013
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2011) "Kars ilinde kasaplarda satışa sunulan fermente sucukların kalite özelliklerinin incelenmesi", 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2011
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2009
VATANSEVER, L., BİLGE, N., Duman, B., SEZER, Ç., Gülmez, M., Güven, A. (2009) "Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine antibakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2009
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Aydın, B., Güven, A. (2008) "Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi", VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi , Türkiye, (Ekim 2008
VATANSEVER, L., Çepoğlu, H., BİLGE, N. (2006) "Mutfak personelinden izole edilen koagülaz pozisif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması", 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Eylül 2006
Küplülü, Ö., Sarımehmetoğlu, B., BİLGE, N. (2003) "The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara", IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (Nisan 2003
Kayıt Yok
BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç. (2019) "Süt Mikrobiyolojisi", Kitap: Süt ve Süt Ürünleri Bilge N, Vatansever L, Sezer Ç. Süt mikrobiyo- lojisi. Atasever M, editör. Süt ve Süt Ürünleri. 1. Baskı. Ankara: Türkiye Klinikleri 2019. p.92-6., Türkiye : Türkiye Klinikleri Ankara, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-7597-80-9 
BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Amipler ve Siliyatlar", Kitap: Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar, Türkiye : Türkiye Klinikleri, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-7505-71-2 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2017
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2016
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I J
1 Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Overwrap Packed Chicken Drumsticks Stored at Four Degrees Celsius 21 0 0 4 0 0 6 0 0 31
2 The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings 16 0 0 6 0 3 1 0 0 26
3 Effect of oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli 17 0 0 4 0 0 1 0 0 22
4 Application of Antimicrobial Ice for Extending Shelf Life of Fish 13 0 0 4 0 1 0 0 0 18
5 Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 14 0 0 4 0 0 0 0 0 18
6 Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey 4 0 0 5 0 0 2 0 0 11
7 Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması 3 0 0 3 0 3 0 0 0 9
8 Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings 4 0 0 2 0 0 0 0 0 6
9 Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage like products sold in Kars. 4 0 0 0 0 2 0 0 0 6
10 title Effects of iPlantago lanceolata/i L. extract on full-thickness excisional wound healing in a mouse model/title 6 0 0 0 0 0 0 0 0 6
11 The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara 4 0 0 0 0 1 0 0 0 5
12 Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics 1 0 0 3 0 0 0 0 0 4
13 Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey 0 0 0 2 0 1 0 0 0 3
14 Kars ilinde satışa sunulan dondurmalarda Aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi 0 0 0 1 0 2 0 0 0 3
15 Sütle Gelen Tehdit: Aflatoksin M1 2 0 0 0 0 1 0 0 0 3
16 The microbiological quality of infant milk and follow on formula 1 0 0 1 0 1 0 0 0 3
17 Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
18 Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
19 Evaluation of Food Safety Knowledge Among Food Handlers 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kafkas Üniversitesi
2004 - 2021 35
Kafkas Üniversitesi
2004 - 2021 28
Abamüslüm Güven
Kafkas Üniversitesi
2004 - 2013 18
Murat Gülmez
Kafkas Üniversitesi
2004 - 2010 14
Berna Duman Aydın
-
2004 - 2021 10
Kafkas Üniversitesi
2011 - 2021 4
Ethem Baz
Erciyes Üniversitesi
2004 - 2006 4
Kafkas Üniversitesi
2011 - 2014 3
Kemal Hüsnü Can Başer
Yakın Doğu Üniversitesi
2009 - 2010 3
Mine Kürkçüoğlu
Anadolu Üniversitesi
2009 - 2010 3
Kafkas Üniversitesi
2011 - 2013 2
Kafkas Üniversitesi
2011 - 2013 2
Özlem Küplülü
Ankara Üniversitesi
2003 2
Belgin Sarımehmetoğlu
Ankara Üniversitesi
2003 2
Haluk Çepoğlu
-
2006 - 2010 2
Kafkas Üniversitesi
2018 1
Kafkas Üniversitesi
2018 1
Kafkas Üniversitesi
2008 1
Kafkas Üniversitesi
2018 1
Pınar Demir
Kafkas Üniversitesi
2019 1
Taylan Önyay
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
2018 1
Sevda Pehlivanlar Önen
-
2020 1
Mahmut Sözmen
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
2018 1
Berna Aydın
-
2008 1
Berna Duman
-
2009 1
Efsun Deligöz
-
2017 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Tıp ve Sağlık Bilimleri 55039
YÖKSİS Temel Alan Sağlık Bilimleri Temel Alanı 39869
YÖKSİS Bilim Alanı Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi 130
Anahtar Kelimeler -
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 21 55 10 140 55 50 15 0 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 919 . 859 . 928 . 788 . 863 . 872 . 1012 . - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) 919 . 859 . 928 . 788 . 863 . 872 . 1012 . - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 60 . 40 . 82 . 25 . 54 . 49 . 66 . - - -
Toplam Yayın 3 2 3 3 2 1 1 0 0 0
Toplam Makale 2 1 2 2 1 1 1 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 1 0 2 0 1 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 2 0 2 0 1 0 1 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri