2024-2025, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2024-2025, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2024-2025, MEDYA ve HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2024-2025, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2024-2025, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2024-2025, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2023-2024, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2023-2024, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2023-2024, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2023-2024, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2023-2024, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2023-2024, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2023-2024, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2023-2024, HALKLA İLİŞKİLERDE METİN YAZARLIĞI, Ön Lisans
|
2023-2024, ÖRGÜTSEL İLETİŞİM, Ön Lisans
|
2023-2024, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2022-2023, BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ, Ön Lisans
|
2022-2023, ÖRGÜTSEL İLETİŞİM, Ön Lisans
|
2022-2023, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2021-2022, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2021-2022, BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ, Ön Lisans
|
2021-2022, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2020-2021, BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ, Ön Lisans
|
2020-2021, ÖRGÜTSEL İLETİŞİM, Ön Lisans
|
2020-2021, HALKLA İLİŞKİLER, Ön Lisans
|
2018-2019, Endüstriyel Yiyecek Üretimi II, Ön Lisans
|
2018-2019, Endüstriyel Yiyecek Üretimi I, Ön Lisans
|
2018-2019, TURİZM PAZARLAMASI, Ön Lisans
|
2018-2019, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2018-2019, Meslek Etiği, Ön Lisans
|
2018-2019, Müşteri ilişkileri Yönetimi (İ.Ö.), Ön Lisans
|
2018-2019, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Ön Lisans
|
2018-2019, Kongre Ve Etkinlik Yönetimi, Ön Lisans
|
2018-2019, ÖN BÜRO HİZMETLERİ, Ön Lisans
|
2018-2019, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2018-2019, Bütünleşik Pazarlama iletişimi, Ön Lisans
|
2018-2019, Pazarlama, Ön Lisans
|
2017-2018, ÖN BÜRO HİZMETLERİ, Ön Lisans
|
2017-2018, ZİYAFET HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2017-2018, YİYECE İÇECEK SERVİSİ I, Ön Lisans
|
2017-2018, TURİZM PAZARLAMASI, Ön Lisans
|
2017-2018, TURİZM MEVZUATI, Ön Lisans
|
2017-2018, REKREASYON VE ANİMASYON, Ön Lisans
|
2017-2018, MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2017-2018, MENÜ PLANLAMA, Ön Lisans
|
2017-2018, KONGRE VE FUAR YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2017-2018, KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Ön Lisans
|
2017-2018, GENEL TURİZM, Ön Lisans
|
2016-2017, Ön Büro Oda İşlemleri, Ön Lisans
|
2016-2017, Kongre ve Fuar Yönetimi, Ön Lisans
|
2016-2017, Ziyafet Hizmetleri Yönetimi, Ön Lisans
|
2016-2017, Otel İşletmeciliği, Ön Lisans
|
2016-2017, Yiyecek İçecek servisiII, Ön Lisans
|
2016-2017, Yönlendirilmiş Çalışma, Ön Lisans
|
2016-2017, Araştırma Yöntem ve Teknikleri, Ön Lisans
|
2016-2017, Dekorasyon Hizmetleri, Ön Lisans
|
2016-2017, Turizm Pazarlaması, Ön Lisans
|
2016-2017, Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Ön Lisans
|
2016-2017, Menü Planlama, Ön Lisans
|
2016-2017, Kat Hizmetleri Yönetimi, Ön Lisans
|
2016-2017, Genel Turizm, Ön Lisans
|
2016-2017, Ön Büro Hizmetleri, Ön Lisans
|
2016-2017, Rekreasyon ve Animasyon, Ön Lisans
|
2016-2017, Yiyecek İçecek Servisi I, Ön Lisans
|
2016-2017, Turizm mevzuatı, Ön Lisans
|
2015-2016, Rekreasyon ve Animasyon, Ön Lisans
|
2015-2016, Kongre ve Fuar Yönetimi, Ön Lisans
|
2015-2016, Otel İşletmeciliği, Ön Lisans
|
2015-2016, Dekorasyon Hizmetleri, Ön Lisans
|
2015-2016, Turizm Mevzuatı, Ön Lisans
|
2015-2016, Yiyecek İçecek servisi Iı, Ön Lisans
|
2015-2016, Yiyecek İçecek servisi I, Ön Lisans
|
2015-2016, Ön Büro Oda İşlemleri, Ön Lisans
|
2015-2016, Ön Büro Hizmetleri, Ön Lisans
|
2015-2016, Genel turizm, Ön Lisans
|
2014-2015, Davranış Bilimleri, Ön Lisans
|
2013-2014, Ön Büroda Vardiya İşlemleri, Ön Lisans
|
2013-2014, Kongre ve Fuar Yönetimi, Ön Lisans
|
2013-2014, Turizm Mevzuatı, Ön Lisans
|
2013-2014, Genel Turizm, Ön Lisans
|
2013-2014, Ön Büro Hizmetleri, Ön Lisans
|
2013-2014, Yiyece İçecek Servisi I, Ön Lisans
|
2013-2014, Yiyecek İçecek Servisi II, Ön Lisans
|
2013-2014, Otel İşletmeciliği, Ön Lisans
|