Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 1987, 1993 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1981, 1986 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 1987, 1993 |
Lisans, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1981, 1986 |
Kayıt Yok |
İngilizce, ÜDS, 68, Güz, 2009 |
Kurs, PCR Kursu, A.Ü. Vet. Fak. Besin Hijyeni ve Teknol. AB Dalı, Ankara, 12-05-1998, 14-05-1998 |
Kurs, ELISA Kursu, TAEK. Lalahan Hayvan Sağ. Arş. Enstitüsü, Ankara, 01-11-1994, 04-11-1994 |
Kurs, ELISA Kursu, TAEK. Lalahan Hayvan Sağlığı Arş. Enstitüsü., Ankara, 09-11-1994, 11-11-1994 |
Kurs, Gıda Işınlama Kursu, TAEK. Lalahan Hayvan Sağ. Arş. Enstitüsü, Nkara, 13-06-1988, 17-06-1988 |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi |
2016-, Profesör, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Türkiye |
2011-, Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Türkiye |
1994-2011, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Hastalıklar ve Klinik Bilimleri Bölümü, Türkiye |
1987-1993, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Hastalıklar ve Klinik Bilimleri Bölümü, Türkiye |
2014-, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2011-, Yönetim Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2011-, Fakülte Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2010-, Yönetim Kurulu Üyeliği, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
1994-1994, Enstitü Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
1994-1995, Anabilim Dalı Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Sümeyye Nur Cihangir, Yüksek Lisans, Bazı kimyasal maddelerin kefir üretimi üzerine etkilerinin incelenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
Seren Selçuk, Yüksek Lisans, Kars ilinde satışa sunulan ticari polenlerin mikrobiyolojik kalitesi üzerine araştırma, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman) |
Raziye Filiz Akkuş, Yüksek Lisans, Listeria monocytogenes ile kontamine edilmiş sığır eti preparatlarında nisin, lizozim, sitrik asit ve laktik asit' in etkisi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2012, (Asıl Danışman) |
Güven Gülbaz, Doktora, Kars yöresinde satışa sunulan çiğ süt, peynir ve tereyağında brucella türlerinin izolasyonu identifikasyonu ve moleküler tekniklerle belirlenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2011, (Asıl Danışman) |
Güven Gülbaz, Yüksek Lisans, Kaz etinden deneysel sucuk yapımı ve kalite niteliklerinin belirlenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2004, (Asıl Danışman) |
2020-2021, Halk Sağlığı, Lisans |
2017-2018, VBH 702 GIDA SANAYİSİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER, Yüksek Lisans |
2017-2018, VBH 502 GIDA MUHAFAZASI, Yüksek Lisans |
2016-2017, VBH 501 Gıda Kimyası, Yüksek Lisans |
2016-2017, VBH Seminer Dersi, Yüksek Lisans |
2016-2017, VBH 704 Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans |
2016-2017, VBH 702 Gıda sanayisinde kullanılan starter kültürler, Yüksek Lisans |
2016-2017, VBH 502 Gıda Muhafazası, Yüksek Lisans |
2016-2017, VBH 505 Su Hijyeni ve Muayene Metotları, Yüksek Lisans |
2015-2016, VBH 509 Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2015-2016, Et Muayenesi, Lisans |
2015-2016, Et Hijyeni, Muayenesi, ve Teknolojisi, Lisans |
2015-2016, Gıda Hijyeni ve Kontrolü, Lisans |
2015-2016, Hayvansal Gıdalarda İlaç Kalıntıları, Lisans |
2015-2016, Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı, Lisans |
2015-2016, VBH Seminer Dersi, Yüksek Lisans |
2015-2016, VBH 515 Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri, Yüksek Lisans |
2015-2016, VBH 515 Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri, Yüksek Lisans |
2015-2016, VBH 704 Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans |
2015-2016, VBH 502 Gıda Muhafazası, Yüksek Lisans |
2015-2016, VBH 501 Gıda Kimyası, Yüksek Lisans |
2015-2016, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi, Lisans |
2015-2016, VBH 515 Gıda Enfeksiyonu ve Zehirlenmeler, Yüksek Lisans |
2014-2015, Hayvansal Gıdalarda İlaç Kalıntıları, Lisans |
2014-2015, Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı, Lisans |
2014-2015, VBH Seminer Dersi, Yüksek Lisans |
2014-2015, VBH 514 Et Bilimi ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2014-2015, VBH 515 Gıda Enfeksiyon ve Zehirlenmeleri, Yüksek Lisans |
2014-2015, VBH 704 Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans |
2014-2015, VBH 502 Gıda Muhafazası, Yüksek Lisans |
2014-2015, VBH 501 Gıda Kimyası, Yüksek Lisans |
2014-2015, VBH 509 Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2014-2015, Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi, Lisans |
2013-2014, Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi, Lisans |
2013-2014, Hayvansal Gıdalarda İlaç Kalıntıları, Lisans |
2013-2014, Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı, Lisans |
2013-2014, VBH Seminer Dersi, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 605 Gıda Muhafazası II, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 509 Gıda Kontaminantları, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 704 Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 502 Gıda Muhafazası, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 505 Su Hijyeni ve Muayene Metotları, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 501Gıda Kimyası I, Yüksek Lisans |
2013-2014, VBH 502 Gıda Muhafazası, Yüksek Lisans |
2012-2013, Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi, Lisans |
2012-2013, Hayvansal Gıdalarda İlaç Kalıntıları, Lisans |
2012-2013, Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı, Lisans |
2012-2013, VBH 505 Su Hijyeni ve Muayene Metotları, Yüksek Lisans |
2012-2013, VBH 501 Gıda Kimyası, Yüksek Lisans |
2012-2013, VBH 502 Gıda Muhafazası, Yüksek Lisans |
2012-2013, Gıdalarda İlaç Kalıntıları, Lisans |
2012-2013, Gıda Analiz Yöntemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2011-2012, Et Hijyeni, Muayenesi, ve Teknolojisi, Lisans |
2011-2012, Hayvansal Gıdalarda İlaç Kalıntıları, Lisans |
2011-2012, Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı, Lisans |
2011-2012, VBH 503 Gıda Mikrobiyolojisi, Yüksek Lisans |
2011-2012, VBH-507 Gıda Sanitasyonu, Yüksek Lisans |
2011-2012, Süt Bilimi ve Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2011-2012, Gıda Mikrobiyolojisi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2010-2011, Süt ve Ürünlerinde Zoonoz Bakteriler, Lisans |
2003-2004, Süt Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Adem, B., KAMBER, U. (2023) "Cyclospora cayetanensis Infection", Kafkas Tıp Bilimleri Dergisi, 13 (3) pp. 336-342 [TR Dizin] Link DOI |
KAMBER, U., İplikçioğlu, G.Ç., Şireli, U.T. (2019) "A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products", Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences, 10 (2) pp. 71-83 [TR Dizin] Link DOI |
HARMANKAYA, S., Güven, A., KAMBER, U. (2019) "Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives", Van Veterinary Journal, 30 (1) pp. 13-18 [TR Dizin] Link |
KAMBER, U., HARMANKAYA, S. (2019) "The effect of fruits to the characteristics of fruit yogurt", Pakistan Journal Of Agricultural Sciences, 56 (2) pp. 495-502 [SCI Expanded] DOI |
KAMBER, U., ARSLAN, M.Ö., GÜLBAZ, G., TAŞÇI, G.T., Akça, A. (2018) "Identification of Sarcocystis spp. by polymerase chain reaction and microscopic examination in various beef products (minced meat, meatballs, fermented sausage)", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 42 (1) pp. 1-6 [SCI] Link DOI |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G. (2017) "The detoxification effect of variosus Ozone Treatments on Aflatoxin B1 Black pepper and changes in the sensory and microbiological chacteristics of the blak pepper", Fresenius Environmental Bulletin, 26 (0) pp. 3314-3324 [SCI Expanded] |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2016) "Detoxification of Aflatoxin B1 in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and its Effect on Microbiological and Sensory Quality.", Journal of Food Processing and Preservation, 40 (0) [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U. (2016) "Evaluation of the Growth of some Pathogen Bacteria in Fruit Yoghurts", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 27 (3) pp. 153-160 [TR Dizin] |
KAMBER, U., Yaman, H. (2016) "Microbiological Analysis of Dried Goose Carcasses", Macedonian Veterinary Review, 39 (2) pp. 143-152 Link DOI |
GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2016) "The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products which Are Consumed in Kars", Bulletin UASVM Veterinary Medicine, 73 (1) pp. 127-132 DOI |
KAMBER, U. (2015) "Traditional Turkey Cheeses and Their Classification", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (3) pp. 161-171 [TR Dizin] |
GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2014) "Experimentally Fermented Sausage From Goose Meat And Quality Attributes", Journal of Muscle Foods, 19 (3) pp. 247-260 [SSCI] Link DOI |
Özen, H., KAMBER, U., Karaman, M., GÜL, S., ATAKİŞİ, E., Özcan, K. (2014) "Histopathologic biochemical and genotoxic investigations on chronic sodium nitrite toxicity in mice", Experimental and Toxicologic Pathology, 66 (0) pp. 367-375 [SSCI] |
Yaman, H., Elmalı, M., KAMBER, U. (2010) "Observation of Lactic Acid Bacteria and Yeast Populations DuringFermentation and Cold Storage in Cow s Ewe s and Goat s Milk Kefirs", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 16 (0) pp. 113-118 [SSCI] |
KAMBER, U., Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro", Journal of Food Processing and Preservation, 34 (0) pp. 322-327 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U., Özalp, E. (2009) "Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi", Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6 (1) pp. 21-29 [TR Dizin] |
KAMBER, U. (2008) "The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product", International Journal of Dairy Technology, 61 (2) pp. 146-150 [SSCI] Link DOI |
Terzi, G., KAMBER, U., Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 34 (2) pp. 7-13 [TR Dizin] |
KAMBER, U., Elmalı, M., Yaman, H. (2008) "Microbiological and Chemical Properties of Gravier Cheeses", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 3 (1) pp. 1-7 [TR Dizin] |
Çenesiz, S., KAMBER, U., Devrim, A.K., Sözmen, M. (2008) "The effect of kefir on glutathione GSH malondialdehyde MDA and nitric oxide NO levels in mice with colonic abnormal crypt formation ACF induced by azoxymethane AOM", Deutsche Tierarztliche Wochenschrift, 115 (1) pp. 15-19 |
KAMBER, U., Terzi, G. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 74-94 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions", Food Reviews International, 24 (1) pp. 1-38 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 148-174 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 175-192 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 119-147 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U., Terzi, G. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Middle and Eastern Black Sea Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 95-118 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U., Terzi, G. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 62-73 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U. (2007) "The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region", Food Reviews International, 24 (1) pp. 39-61 [SSCI] Link DOI |
KAMBER, U., Gökçe, H.İ., Elmalı, M. (2007) "Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.", Food Additives and Contaminants, 24 (7) pp. 673-678 [SSCI] Link DOI |
GÜL, S., Nur, G., Kaya, T.Ö., KAMBER, U. (2007) "Detection of micronuclei in peripheral erythrocytes of Orthrias angorae Steindachner 1897 exposed to malathion", Fresenius Environmental Bulletin, 16 (5) pp. 472-476 [SSCI] |
KAMBER, U., Çelik, T.H. (2007) "Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 18 (1) pp. 87-92 [TR Dizin] |
KAMBER, U., Şireli, T.U. (2007) "Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses", Gıda, 32 (2) pp. 123-127 [TR Dizin] |
KAMBER, U. (2006) "Peynirin Tarihçesi", Veteriner Hekimler Derneği Derg, 77 (2) pp. 40-44 |
KAMBER, U. (2005) "Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey", Fresenius Environmental Bulletin, 14 (11) pp. 1046-1049 [SSCI] |
Genç, O., KAMBER, U. (2005) "Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province", The Indıan Veterınary Journal, 81 (11) pp. 1164-1166 [SSCI] |
KAMBER, U. (2005) "Kars’ta satışa sunulan kaşar ve çeçil peynirlerin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal kalite nitelikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 33-38 [SSCI] |
Gülmez, M., KAMBER, U. (1997) "Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 3 (2) pp. 239-245 [SCI Expanded] |
Güven, A., Gülmez, M., KAMBER, U. (1997) "Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 3 (1) pp. 57-65 [SSCI] |
KAMBER, U. (1996) "Et Türlerinin İdentifikasyonu", Vet. Hek. Dern. Derg, 67 (1) pp. 34-40 |
Kalkan, A., Aktan, H.T., KAMBER, U., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 38 (1) pp. 108-114 [SSCI] |
KAMBER, U., Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma", Gata Bülteni, 34 (0) pp. 943-946 |
KAMBER, U. (1990) "Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi", Türk Vet. Hek. Dern. Derg, 60 (1) pp. 50-60 |
KAMBER, U. (1990) "Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi", EBK Derg, 2 (61) pp. 18-24 |
Kaymaz, Ş., Ahmet, Y., Çelik, T.H., KAMBER, U., Belgin, Y. (1989) "Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 36 (1) pp. 40-52 [SSCI] |
Akkuş, R.F., KAMBER, U. (2022) "The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.", International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research , (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (Temmuz 2022) |
KAMBER, U., HARMANKAYA, S. (2018) "The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts", ICRES 2018 , (Mayıs 2018) |
HARMANKAYA, S., KAMBER, U. (2018) "THE EFFECT OF FRUIT ADDITION ON THE SHELF LIFEOF YOGHURTS", the International Conference onResearch in Education and Science , (Nisan 2018) |
KAMBER, U., ARSLAN, M.Ö., GÜLBAZ, G., TAŞÇI, G.T., Akça, A. (2017) "Bazı sığır eti ürünlerinde Sarcocystis hominis’in mikroskop ve polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) ile identifikasyonu.", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. , (pp. 31), Aydın, Türkiye, (Ekim 2017) |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G. (2016) "Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs. , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Kasım 2016) |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "Kırmızı Pul Bibere Capsicum Annuum L Katılan Aflatoxin B1 Üzerine Ozonun Detoksifikasyon Etkisinin Araştırılması", 6.Ulusal Veteriner Kongresi , (pp. 36-37), Van, Türkiye, (Ekim 2015) |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri", 6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Türkiye, (Eylül 2015) |
Akkuş, R.F., KAMBER, U. (2014) "L monocytogenes ile Kontamine Edilmiş Sığır Eti Preparatlarında Nisin Lizozim Sitrik Asit Ve Laktik Asit in Etkis", III. Et Ürünleri Çalıştayı , Tokat, Türkiye, (Ekim 2014) |
GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2013) "Kars ta Tüketime Sunulan Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Brucella Türlerinin İzolasyonu ve İdentifikasyonu", V. Ulusal Veterıner Gıda Hıjyenı Kongresi, , Antalya, Türkiye, (Nisan 2013) |
Özen, H., Karaman, M., KAMBER, U., GÜL, S., Özcan, K. (2008) "Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması", 6. Ulusal Veteriner Kongresi , (pp. 144), Antalya, Türkiye, (Kasım 2008) |
Terzi, G., KAMBER, U., Cevat, N., Çenesiz, S. (2007) "Vitamin B12 in Different Cow Milk using ELISA Technique", VI Congreso Internacional de Ciencias Veterinias, II Seminario Internacional de Salud Animal Ciencias Veterinarias , (pp. 591-594), Habana, Küba, (Nisan 2007) |
GÜL, S., Nur, G., Kaya, T.Ö., KAMBER, U., Gürdeğin, B. (2006) "Detection of micronuclei nin peripheral erythrocytes of Orthrias Angorae Steindachner 1897 exposed to malathion", 32th European Congress of Cytology , Venice, İtalya, (Ekim 2006) |
Terzi, G., KAMBER, U., Osmanağaoğlu, Ş. (2006) "History of cheese and Golot cheese", XXXVII International congress of the World Association for the history of Veterinary Medicine , (pp. 881-885), Leon, İspanya, (Eylül 2006) |
KAMBER, U. (2003) "Ülkemizdeki Hayvansal Gıdalarla İlgili Bilimsel Yayınlar Üzerine Bir İnceleme", 1.Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi , İstanbul, Türkiye, (Eylül 2003) |
KAMBER, U. (2003) "Geleneksel Anadolu Peynirleri Doğu Anadolu Bölgesi", Gence-Kars Baytarlığı Sempozyumu , (pp. 21-33), Gence, Azerbaycan, (Mart 2003) |
Genç, O., OTLU, S., ŞAHİN, M., KAMBER, U. (2002) "İnek atıklarından izole edilen B abortus suşlarının biyotiplendirilmesi", 5.Ulusal Veteriner Kongresi , (pp. 39-40), Konya, Türkiye, (Eylül 2002) |
KAMBER, U. (2002) "Gıda Analizlerinde Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi ve Önemi", Ahıska-Kars Bilim Sempozyumu , Ahıska, Gürcistan, (Mayıs 2002) |
KAMBER, U., Özalp, E. (1994) "Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin ELISA ile Belirlenmesi", III.Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi , Ankara, Türkiye, (Ekim 1994) |
KAMBER, U. (2005) "Geleneksel Anadolu Peynirleri", Ankara/Türkiye : Miki Matbaacılık, ISBN: 9789759829207 |
KAMBER, U. (2006) "Beyaz Peynirin Yenik Düştüğü Kent.", Kitap: Kars Beyaz Uykusuz Uzakta, İstanbul/Türkiye : Metgraf Matbaacılık, Bölüm Sayfaları: 403410 / , ISBN: 975-08-1154-2 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Macedonian Veterinary Review, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES, 2015 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Yüzüncü Yıl Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2015 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) FOOD REVIEWS INTERNATIONAL, 2014 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Yüzüncü Yıl Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2012 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 2012 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 0 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal Muscle Food, 0 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Food Quality, 0 |
Üye, Veteriner Hekimler Odası, 1987- |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kafkas Üniversitesi
|
2013 - 2018 | 10 |
Göknur Terzi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2006 - 2008 | 6 |
Kafkas Üniversitesi
|
2018 - 2019 | 4 |
Kafkas Üniversitesi
|
2006 - 2014 | 4 |
Kafkas Üniversitesi
|
2015 - 2016 | 3 |
Kafkas Üniversitesi
|
2015 - 2016 | 3 |
Hilmi Yaman
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
|
2008 - 2016 | 3 |
Mehmet Elmalı
Mustafa Kemal Üniversitesi
|
2007 - 2010 | 3 |
Sena Çenesiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2007 - 2008 | 3 |
Kafkas Üniversitesi
|
2017 - 2018 | 2 |
Kafkas Üniversitesi
|
2017 - 2018 | 2 |
Taylan Özgür Kaya
Kafkas Üniversitesi
|
2006 - 2007 | 2 |
Abamüslüm Güven
-
|
1997 - 2019 | 2 |
Gökhan Nur
Gaziantep Üniversitesi
|
2006 - 2007 | 2 |
Musa Karaman
Balıkesir Üniversitesi
|
2008 - 2014 | 2 |
Raziye Filiz Akkuş
Ardahan Üniversitesi
|
2014 - 2022 | 2 |
Kadir Özcan
Uşak Üniversitesi
|
2008 - 2014 | 2 |
Oktay Genç
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2002 - 2005 | 2 |
Tarık Haluk Çelik
Ankara Üniversitesi
|
1989 - 2007 | 2 |
Hasan Özen
Kafkas Üniversitesi
|
2008 - 2014 | 2 |
Atila Akça
Kafkas Üniversitesi
|
2017 - 2018 | 2 |
Atila Kalkan
-
|
1991 | 2 |
Bülent Mutluer
-
|
1991 | 2 |
Ergün Özalp
-
|
1994 - 2009 | 2 |
Tuğrul Ülgen
-
|
1991 | 2 |
Kafkas Üniversitesi
|
2014 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2002 | 1 |
Kafkas Üniversitesi
|
2002 | 1 |
Ali Gücükoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2010 | 1 |
Mahmut Sözmen
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2008 | 1 |
Murat Gülmez
-
|
1997 | 1 |
Ufuk Tansel Şireli
Ankara Üniversitesi
|
2019 | 1 |
Alparslan Kadir Devrim
Kırıkkale Üniversitesi
|
2008 | 1 |
Haydar Özdemir
Ankara Üniversitesi
|
2010 | 1 |
Aktan Hasan Tansu
-
|
1991 | 1 |
Bahadır Gürdeğin
-
|
2006 | 1 |
Betül Adem
-
|
2023 | 1 |
Cevat Nispet
-
|
2008 | 1 |
Güzin Çil İplikçioğlu
-
|
2019 | 1 |
Halil İbrahim Gökçe
-
|
2007 | 1 |
Hasan Tansu Aktan
-
|
1991 | 1 |
Murat Gülmez
-
|
1997 | 1 |
Nispet Cevat
-
|
2007 | 1 |
Şerif Kaymaz
-
|
1989 | 1 |
Şule Osmanağaoğlu
-
|
2006 | 1 |
Tansel Ufuk Şireli
-
|
2007 | 1 |
Yargülü Belgin
-
|
1989 | 1 |
Yurtyeri Ahmet
-
|
1989 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 54643 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 39847 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi | 10 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 19 | 100 | 55 | 60 | 69 | 0 | 0 | 10 | 4 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 923 . | 814 . | 882 . | 868 . | 849 . | - | - | 932 . | 863 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 923 . | 814 . | 882 . | 868 . | 849 . | - | - | 932 . | 862 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 2 . | 2 . | 6 . | 5 . | 3 . | - | - | 4 . | 7 . | - |
Toplam Yayın | 3 | 5 | 2 | 3 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 |
Toplam Makale | 1 | 4 | 1 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |