img
Akademisyenler > Aksem AKSOY > Proje Detayı
Kars İl'inde Geleneksel Yöntemle Üretilen Çakmak Peyniri, Kaşar Peyniri ve Gravyer Peynirinde Yer Alan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Moleküler Karakterizasyonu ve Starter Kültür Olarak Kullanım Olanakları
Proje Ekibi
Doç. Dr. Aksem AKSOY
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Gencehan KARADAĞOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2018-FM-14
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 11-05-2018
Bitiş Tarihi 10-07-2020
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş