img
Akademisyenler > Mushap KURU > Proje Detayı
Hidrojenle zenginleştirilmiş suyun erken laktasyon sürecindeki Gürcü keçi sütleri/kolostrum üzerine fizikokimyasal ve biyoaktif (Antioksidadif, antihipertansif) potansiyelleri üzerine etkisinin araştırılması (FCD-2022-3056)
Proje Ekibi
Doç. Dr. Mushap KURU Doç. Dr. Mushap KURU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Hidrojenle zenginleştirilmiş suyun erken laktasyon sürecindeki Gürcü keçi sütleri/kolostrum üzerine fizikokimyasal ve biyoaktif (Antioksidadif, antihipertansif) potansiyelleri üzerine etkisinin araştırılması (FCD-2022-3056)
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 21-10-2022
Bitiş Tarihi

Paylaş