img
Kars ili Şartlarında Yumurtacı Tavuk Yetiştiriciliğinde Karma Yemlerde Resveratrolün Üretim Performansına, Yumurta Kalitesine ve Antioksidan üzerine etkisi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Mustafa MAKAV
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Tuğçe Merve BERBEROĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Benian BEKİNKAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Ebrar FİLİZOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Hatice Gizem BÜYÜKBAKİ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2023-TS-24
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 16-03-2023
Bitiş Tarihi 15-03-2025
Anahtar Kelimeler Yumurtacı Tavuk, Resveratrol, Performans, Yumurta Kalitesi, Antioksidan, Kars

Paylaş