img
Kars ili Şartlarında Yumurtacı Tavuk Yetiştiriciliğinde Karma Yemlerde Resveratrolün Üretim Performansına, Yumurta Kalitesine ve Antioksidan üzerine etkisi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Mustafa MAKAV
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Tuğçe Merve BERBEROĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Benian BEKİNKAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Ebrar FİLİZOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Hatice Gizem BÜYÜKBAKİ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2023-TS-24
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 16-03-2023
Bitiş Tarihi 15-03-2026
Anahtar Kelimeler Yumurtacı Tavuk, Resveratrol, Performans, Yumurta Kalitesi, Antioksidan, Kars

Paylaş