Games for Learning funded by Microsoft Research
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Uluslararası) Diğer Uluslararası Kurum ve Kuruluşlar
Proje No -
Proje Konusu Microsoft Research tarafından finanse edilen, New York University, The Graduate Center of City University of New York, Dartmouth, NYU-Poly, Parsons School of Design, Chile’s Pontifica Universidad Catholica, Rochester Institute of Technology, ve Teachers College Columbia University işbirliğinde öncelikle STEM (Fen, Teknoloji Mühendislik ve Matematik) kavramlarını çalışarak başlayan sonrasında dil eğitimi ve yabancı dil eğitimini de içerisine alan bir projedir. Ana hedefi mevcut oyunları incelemek, temel tasarım öğelerini ve öğrenme modellerini belirlemek, bu öğelere ve kalıplara dayalı mini oyunlar geliştirmek, bunları sınıfta ve informal öğrenme ortamlarında test etmek ve sonuçları değerlendirerek ideal bilgisayar destekli eğitim oyunları geliştirmeye yönelik araştırmalar yapmaktır.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-09-2009