| Proje Ekibi (9) |
Prof. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
Doç. Dr. Mustafa MAKAV
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
| Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
| Proje No | 2022-TS-56 |
| Proje Sahibi Kurum | Kafkas Üniversitesi |
| Proje Konusu | Kanatlı Besleme |
| Proje Durumu | Tamamlandı |
| Başlangıç Tarihi | 19-07-2022 |
| Bitiş Tarihi | 06-12-2023 |
| Anahtar Kelimeler | Bıldırcın, Geven otu kökü, Performans, Et Kalitesi, Yağ asidi profili, Antioksidan Durumu |