img
Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Maya Kültürü (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Yumurta Kalite Özellikleri, Yumurta Yağ Asidi ve Dışkı Mikroflorası Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Proje Ekibi
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Bülent ÖZSOY
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2016-TS-19
Proje Konusu Hayvan Besleme
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-05-2016
Bitiş Tarihi 15-06-2017
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş