img
Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Maya Kültürü (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Yumurta Kalite Özellikleri, Yumurta Yağ Asidi ve Dışkı Mikroflorası Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Proje Ekibi
 Özlem KARADAĞOĞLU Özlem KARADAĞOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
 Tarkan ŞAHİN Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Bülent ÖZSOY
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2016-TS-19
Proje Konusu Hayvan Besleme
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-05-2016
Bitiş Tarihi 15-06-2017
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş