img
Ayrı ve Kombine Olarak Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Çörek Otu ve Kişniş Tohumunun Seçilmiş Bazı Dokulardaki Yağ Asitleri ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Bülent ÖZSOY
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Kadir ÖNK
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2017-TS-05
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 24-02-2017
Bitiş Tarihi 28-12-2017
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş