img
Türkiyede önemli yerel şarap üretim bölgelerine özel üzüm çeşitleri şıralarında ve doğal olarak fermente edilmiş şaraplarında Saccharomyces haricinde kalan (non-Saccharomyces) ve Saccharomyces mayaların çeşitliliği: Tespit, miktar belirleme, tanı, teknolo
Proje Ekibi
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No -
Proje Konusu şaraplarda NonSaccharomyces) ve Saccharomyces mayaların çeşitliliği: Tespit, miktar belirleme, tanı, teknolojik ve moleküler karakterizasyon, multi-starter kültür ve şarap üretimi.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 20-03-2018
Bitiş Tarihi 27-07-2020
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş