| Proje Ekibi (2) |
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Kafkas Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
| Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
| Proje No | 2012-VF-08 |
| Proje Sahibi Kurum | Kafkas Üniversitesi |
| Proje Konusu | Geleneksel olarak üretilen kaşar peynirinde kazanda ve salamura tuzlamanın vakum paketleme ve mumla cheese wax kaplamanın olgunlaşma süresince peynirin kimyasal mikrobiyiolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi amaçlanmıştır |
| Proje Durumu | Tamamlandı |
| Başlangıç Tarihi | 03-02-2012 |
| Bitiş Tarihi | 02-02-2013 |