img
img
Akademisyenler > Tarkan ŞAHİN > Proje Detayı
Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Maya Kültürü (Saccharomyces cerevisiae) Kullanımının Yumurta Kalite Özellikleri, Yumurta Yağ Asidi ve Dışkı Mikroflorası Üzerine Etkilerinin Araştırılması.
Proje Ekibi
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Maya kültürünün yumurtacı tavuklarda etkileri
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 27-04-2016
Bitiş Tarihi 15-06-2017

Paylaş