img
Akademisyenler > Tarkan ŞAHİN > Proje Detayı
Farklı Düzeylerde Kombine Olarak Bıldırcın Rasyonlarına İlave Edilen Çörek Otu Ve Kişniş Otunun Seçilmiş Bazı Dokulardaki Yağ Asitleri Ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi Kafkas Üniversitesi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Yem katlı maddelerinin bıldırcınlarda etkisi
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 24-02-2017
Bitiş Tarihi 27-12-2017

Paylaş