img
img
Akademisyenler > Tarkan ŞAHİN > Proje Detayı
Ayrı ve Kombine Olarak Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Düzeyde İlave Edilen Çörek Otu ve Kişniş Tohumunun Seçilmiş Bazı Dokulardaki Yağ Asitleri ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Araştırma
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 24-02-2017
Bitiş Tarihi 28-12-2017
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş