img
Akademisyenler > Fatih BÜYÜK > Proje Detayı
Paketli ve Tüketime Hazır Et Döner Kebaplarında ve Yanında Servis Edilen Salatalarda Salmonella Etkenlerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve İzolatların Antimikrobiyal Madde Duyarlılıklarının Fenotipik ve Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Fatih BÜYÜK Prof. Dr. Fatih BÜYÜK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Paketli ve Tüketime Hazır Et Döner Kebaplarında ve Yanında Servis Edilen Salatalarda Salmonella Etkenlerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve İzolatların Antimikrobiyal Madde Duyarlılıklarının Fenotipik ve Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 06-06-2021
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş