img
Akademisyenler > Çiğdem SEZER > Proje Detayı
Hazır Köftelerde Yenilebilir Film Ambalajlamanın Escherichia coli O157: H7 Üzerine Antimikrobiyal Etkisi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Çiğdem SEZER Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Enes KAVRUT
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2021-TS-49
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 31-08-2021
Bitiş Tarihi 22-03-2023
Anahtar Kelimeler Yenilebilir ambalaj, antimikrobiyal etki, hamburger köfte, raf ömrü
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş