img
Akademisyenler > Fadime DUMLU > Proje Detayı
Zeytinyağının ve Kars yöresinde yetiştirilen kazlardan elde edilen kaz yağının ratlarda oluşturulan indometazin ülser modelinde gastroprotektif etkisinin incelenmesi ve biyokimyasal mekanizmasının belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Fadime DUMLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Ömer Faruk BAŞER
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2022-TS-74
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 20-09-2022
Bitiş Tarihi 19-09-2024
Anahtar Kelimeler zeytinyağı, kaz yağı, indometazin, ülser, antioksidanlar
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş