img
Biberiye ve Karanfil Yağlarının Vakum Paketli Kavurma Etlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Koray İŞBARALI
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü
Proje No 2019-TS-23
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 09-09-2019
Bitiş Tarihi 22-03-2023
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş