img
Kars İli ve Çevresinde Yerleşim Gösteren Hanelerde Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Ev Yoğurtlarındaki Bakteri Çeşitlerinin İzolasyonu ve Karekterizasyonu
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Koray İŞBARALI
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2021-FM-54
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 14-10-2021
Bitiş Tarihi 14-04-2023
Anahtar Kelimeler Bakteri tanımlanması, aerobik mezofilik bakteri, 16s rRNA, yoğurt, TAMB
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş