img
Kars İli ve Çevresinde Yerleşim Gösteren Hanelerde Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Ev Yoğurtlarındaki Bakteri Çeşitlerinin İzolasyonu ve Karekterizasyonu
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Orhan ULUÇAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Koray İŞBARALI
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2021-FM-54
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 14-10-2021
Bitiş Tarihi 14-04-2023
Anahtar Kelimeler Bakteri tanımlanması, aerobik mezofilik bakteri, 16s rRNA, yoğurt, TAMB
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş