img
Akademisyenler > Mustafa MAKAV > Proje Detayı
Farklı Düzeylerde Bıldırcın (Coturnix coturnix Japonica)Rasyonlarına İlave Edilen Geven Otu Kökünün Performans, Bazı İç Organ Ağırlıkları, Antioksidan Durumu, Seçilmiş Bazı Dokulardaki Yağ Asitleri ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ Doç. Dr. Mükremin ÖLMEZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Mustafa MAKAV Doç. Dr. Mustafa MAKAV
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Tuğçe Merve BERBEROĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Hatice Gizem BÜYÜKBAKİ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Ebrar FİLİZOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Benian BEKİNKAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Roshan RİAZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2022-TS-56
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 19-07-2022
Bitiş Tarihi 06-12-2023
Anahtar Kelimeler Bıldırcın, Geven otu kökü, Performans, Et Kalitesi, Yağ asidi profili, Antioksidan Durumu
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş