img
Broiler Rasyonlarına Mikroalg İlavesinin Performans, Karkas Özellikleri, Bazı İç Organ Ağırlıkları, Et Kalitesi, Göğüs Eti Antioksidan Durumu ve Et Yağ Asidi Profili Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Ebrar FİLİZOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2024-TS-07
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 08-02-2024
Bitiş Tarihi 07-02-2026
Anahtar Kelimeler Broiler, Performans, Mikroalg, Et Yağ asitleri, Et kalitesi, Antioksidan Durumu
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş