img
Akademisyenler > Çiğdem SEZER > Proje Detayı
Hazır Yemek Mutfağında Gıda Personeli Hijyen Algısının Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması
Proje Ekibi
Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Semia Betül MERT
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2018-TS-29
Proje Konusu Hazır Yemek Mutfağında Gıda Personeli Hijyen Algısının Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 12-06-2018
Bitiş Tarihi 09-07-2019
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş