img
Akademisyenler > Çiğdem SEZER > Proje Detayı
Hazır Yemek Mutfağında Gıda Personeli Hijyen Algısının Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması
Proje Ekibi
Prof. Dr. Çiğdem SEZER Prof. Dr. Çiğdem SEZER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Semia Betül MERT
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2018-TS-29
Proje Konusu Hazır Yemek Mutfağında Gıda Personeli Hijyen Algısının Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 12-06-2018
Bitiş Tarihi 09-07-2019
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş