img
img
Akademisyenler > Güven GÜLBAZ > Proje Detayı
Geleneksel Yöntemle Üretilen Ayvacık Tepme Peyniri'nin Karekteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Cem KÖSEMECİ
Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Güven GÜLBAZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No 2025-FM-22
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 26-03-2025
Bitiş Tarihi 25-03-2026
Anahtar Kelimeler Ayvacık Tepme Peyniri, kimyasal özellik, Mikrobiyolojik özellik, Yağ asitleri
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş