| Proje Ekibi (3) |
Doç. Dr. Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
|
Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
| Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
| Proje No | 2025-FM-22 |
| Proje Sahibi Kurum | Kafkas Üniversitesi |
| Proje Konusu | |
| Proje Durumu | Devam Ediyor |
| Başlangıç Tarihi | 26-03-2025 |
| Bitiş Tarihi | 25-03-2026 |
| Anahtar Kelimeler | Ayvacık Tepme Peyniri, kimyasal özellik, Mikrobiyolojik özellik, Yağ asitleri |