img
img
Akademisyenler > Elif ÇELİK > Proje Detayı
Ekmek Fırınlarında Temas Yüzeylerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ile Çalışanların Hijyen Alışkanlıkları Arasındaki ilişki: Gıda Güvenliği Tek Sağlık Çalışması
Proje Ekibi (3)
Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARACA BIÇAKÇI Dr. Öğr. Üyesi Nevra KARACA BIÇAKÇI
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Elif ÇELİK Dr. Öğr. Üyesi Elif ÇELİK
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Batyr INAYATOV
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No 2025-TS-24
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 10-06-2025
Bitiş Tarihi 09-06-2026
Anahtar Kelimeler Tek sağlık, Gıda güvenliği, Halk sağlığı, Ekmek Fırınları, Hijyen Alışkanlıkları, Mikrobiyolojik Kontaminasyon.
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş