img
img
Farklı Düzeylerde Bıldırcın (Coturnix coturnix Japonica)Rasyonlarına İlave Edilen Geven Otu Kökünün Performans, Bazı İç Organ Ağırlıkları, Antioksidan Durumu, Seçilmiş Bazı Dokulardaki Yağ Asitleri ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi
Proje Ekibi (1)
Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU Doç. Dr. Özlem KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 19-07-2022
Bitiş Tarihi 18-10-2023
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş