img
img
Akademisyenler > Tarkan ŞAHİN > Proje Detayı
Yumurtacı Tavukların Karma Yemlerine Deve Dikeni (Silymarin) ve Ginkgo Biloba Ekstraktı İlavesinin Üretim Performansı, Yumurta Kalitesi, Sindirilebilirlik ve Antioksidan Parametreleri Üzerine Etkisi
Proje Ekibi (6)
Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Merve BERBEROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Merve BERBEROĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN Prof. Dr. Tarkan ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Mükremin ÖLMEZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Özlem KARADAĞOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Benian BEKİNKAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Roshan RİAZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No 2025-TS-55
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 09-07-2025
Bitiş Tarihi 08-10-2026
Anahtar Kelimeler Antioksidan, Sindirilebilirlik, Yumurtacı Tavuk, Yumurta Kalite Parametreleri
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş