img
Defne ve Kekik Hidrodistilatı ile Dekontaminasyon Uygulamasının Soğukta Depolanan (4±1°C) Gökkuşağı Alabalık Filetoları Üzerindeki Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2022-TS-84
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 21-11-2022
Bitiş Tarihi 20-11-2024
Anahtar Kelimeler Balık eti, Antioksidan, Defne, Kekik, Hidrodistilat
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş