img
Biberiye ve Karanfil Yağlarının Vakum Paketli Kavurma Etlerinin Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Koray İŞBARALI
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2019-TS-23
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 09-09-2019
Bitiş Tarihi 22-03-2023
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş