img
"Kars İlinde Üretilen ve Satışa Sunulan Farklı Peynir Çeşitlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2016-TS-27
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 25-05-2016
Bitiş Tarihi 28-09-2018
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş