img
Kafeterya Diyeti ile Beslenen Ratlarda Kafeinin Plazma Asprosin Seviyeleri ve Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Emine ATAKİŞİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Lale BEŞLİ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2021-TS-100
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 31-12-2021
Bitiş Tarihi 30-12-2024
Anahtar Kelimeler Asprosin, Kafein, Obezite, Yağ doku, Kafeterya Diyeti
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş