img
Akademisyenler > Eray BÜYÜK > Proje Detayı
Paketli ve Tüketime Hazır Et Döner Kebaplarında ve Yanındaki Salatalarda Salmonella Etkenlerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve İzolatların Antimikrobiyal Dirençliliklerinin Fenotipik ve Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi
Proje Ekibi
Arş. Gör. Eray BÜYÜK Arş. Gör. Eray BÜYÜK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-11-2021
Bitiş Tarihi 06-12-2023
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş