img
Kimyon sumak ve tarçın baharatlarından elde edilen farklı ekstraktların gastroprotektif etkileri ve bazı biyokimyasal etki mekanizmalarının in vivo olarak araştırılması (2010/164)
Proje Ekibi
Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Kimyon sumak ve tarçın baharatlarından elde edilen farklı ekstraktların gastroprotektif etkileri ve bazı biyokimyasal etki mekanizmalarının in vivo olarak araştırılması
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 16-12-2010
Bitiş Tarihi 16-12-2012
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş