img
img
Kimyon sumak ve tarçın baharatlarından elde edilen farklı ekstraktların gastroprotektif etkileri ve bazı biyokimyasal etki mekanizmalarının in vivo olarak araştırılması (2010/164)
Proje Ekibi (1)
Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Sahibi Kurum Kafkas Üniversitesi
Proje Konusu Kimyon sumak ve tarçın baharatlarından elde edilen farklı ekstraktların gastroprotektif etkileri ve bazı biyokimyasal etki mekanizmalarının in vivo olarak araştırılması
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 16-12-2010
Bitiş Tarihi 16-12-2012
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş