img
Bazı sığır eti ürünlerinde (kıyma, köfte, fermente sucuk) Sarcocystis Hominis'in PCR ile identifikasyonu
Proje Ekibi
Prof. Dr. Gencay Taşkın TAŞÇI
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Atila AKÇA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2015-TS-33
Proje Konusu Bazı Sığır Eti Ürünlerinde ( Kıyma, Köfte, Fermente Sucuk) Sarcocystis hominis’in PCR İle İdentifikasyonu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 03-08-2015
Bitiş Tarihi 20-12-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş