img
img
Bazı sığır eti ürünlerinde (kıyma, köfte, fermente sucuk) Sarcocystis Hominis'in PCR ile identifikasyonu
Proje Ekibi (5)
Prof. Dr. Gencay Taşkın TAŞÇI Prof. Dr. Gencay Taşkın TAŞÇI
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Ufuk KAMBER Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Atila AKÇA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No 2015-TS-33
Proje Konusu Bazı Sığır Eti Ürünlerinde ( Kıyma, Köfte, Fermente Sucuk) Sarcocystis hominis’in PCR İle İdentifikasyonu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 03-08-2015
Bitiş Tarihi 20-12-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş