img
Kars İl’inde Geleneksel Yöntemle Üretilen Çakmak Peyniri, Kaşar KaşarPeyniri ve Gravyer Peynirinde Yer Alan Laktik Asit Bakterilerininİzolasyonu, Moleküler Karakterizasyonu ve Starter Kültür OlarakKullanım Olanakları
Proje Ekibi
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 17-05-2019
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş