Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Tezler
>
Fehmi ODABAŞOĞLU
> Tez Detayı
Tarçın, kimyon ve sumak adlı baharat türlerinden elde edilen su, etanol-su, metanol ve kloroform ekstarktlarının in vitro antioksidant özelliklerinin belirlenmesi
Tez Türü
Yüksek Lisans
Ülke
Türkiye
Kurum/Üniversite
Atatürk Üniversitesi
Enstitü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Anabilimdalı
Biyokimya Ana Bilim Dalı
Tez Onay Yılı
2011
Öğrenci Adı ve Soyadı
Özlem Aydın
Tez Danışmanı
Fehmi ODABAŞOĞLU