Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Tezler
>
Fehmi ODABAŞOĞLU
> Tez Detayı
Meyan kökü(Glycyrrhiza glabra)ve karanfil(Syzygium aromaticum) baharatlarından elde edilen ekstraktların invitro antioksidan özelliklerinin araştırılması
Tez Türü
Yüksek Lisans
Ülke
Türkiye
Kurum/Üniversite
Atatürk Üniversitesi
Enstitü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Anabilimdalı
Biyokimya Ana Bilim Dalı
Tez Onay Yılı
2013
Öğrenci Adı ve Soyadı
Zerrin Kutlu
Tez Danışmanı
Fehmi ODABAŞOĞLU