Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Tezler
>
Fehmi ODABAŞOĞLU
> Tez Detayı
Meyan kökü(Glycyrrhiza glabra)ve karanfil(Syzygium aromaticum) baharatlarından elde edilen ekstraktların invitro antioksidan özelliklerinin araştırılması
Tez Türü
Yüksek Lisans
Ülke
Türkiye
Kurum/Üniversite
Atatürk Üniversitesi
Enstitü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Anabilimdalı
Biyokimya Ana Bilim Dalı
Tez Onay Yılı
2013
Öğrenci Adı ve Soyadı
Zerrin Kutlu
Tez Danışmanı
Fehmi ODABAŞOĞLU