Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Tezler
>
Fehmi ODABAŞOĞLU
> Tez Detayı
Kimyon, tarçın ve sumak gibi baharatların ratlarda antioksidan ve antiülserojenik özelliklerinin belirlenmesi ve biyokimyasal olarak incelenmesi
Tez Türü
Doktora
Ülke
Türkiye
Kurum/Üniversite
Atatürk Üniversitesi
Enstitü
Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Anabilimdalı
Biyokimya Ana Bilim Dalı
Tez Onay Yılı
2017
Öğrenci Adı ve Soyadı
Özlem Aydın Berktaş
Tez Danışmanı
Fehmi ODABAŞOĞLU