Yazarlar |
Prof. Dr. Ali Haydar KIRMIZIGÜL
Türkiye |
Prof. Dr. Salih OTLU
Türkiye |
Doç. Dr. Ekin Emre ERKILIÇ
Türkiye |
Prof. Dr. Fatih BÜYÜK
Türkiye |
Devrim Tüfenk
Türkiye |
Doç. Dr. Aliye GÜLMEZ SAĞLAM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Özgür ÇELEBİ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Enes AKYÜZ
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Fresenius Environmental Bulletin and Advances in Food Sciences |
Dergi ISSN | 1018-4619 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q4 |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-2021 |
Sayfalar | 12735 / 12740 |
Makale Linki | https://www.icloud.com/attachment/?u=https%3A%2F%2Fcvws.icloud-content.com%2FB%2FAZDBjU7bDJfbNn2ECOBVNSHPXmorAeyuB0F3-sZAch_IvTq67jZw4XpV%2F%24%7Bf%7D%3Fo%3DAmPvTyCvxV63pV9nW94Xc723Qsry8cawXyGUohGWeJoq%26v%3D1%26x%3D3%26a%3DCAogjsDnoK_HU5JhfRywVMmdjO |