Understanding customers hospital experience and value co-creation behavior
Prof. Dr. Alpaslan YÜCE
Makale Alt Türü ESCI dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı The TQM Journal
Dergi Tarandığı Indeksler Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, Busines, Ergonomic Abstracts, INSPEC, ProQuest, Research Trends in Advanced Manufacturing, ReadCube Discover, Scopus, Technical Education and Training Abstracts, TOC Premier (EBSCO)s Source Alumni Edition/Complete/Government Edition/Corporate Plus/Elite/Premier, Cabell's Dictionary of Publishing Opportunities in Management and Marketing, DIALOG, Education Research Complete/Education Source, Emerald Management Reviews, ANVUR GEV13's List (Rank B), ANVUR ASN's List (Rank A), Association of Business Schools (ABS) Academic Journal Quality Guide, AERES (France), Australian Business Deans Council (ABDC) Quality Journal List, Australian Research Council (ERA Journal List), CNRS (France), NSD (Norway), Polish Scholarly Bibliography (PBN), The Publication Forum (Finland)
Basım Tarihi 01-2022
Doi Numarası 10.1108/TQM-09-2021-0282