img
img
Effects of breed and fattening system on fatty acid and chemical composition of meat from male lambs  
Yazarlar (6)
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Yüksel Aksoy
Türkiye
Hakan Erinç
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Kadir ÖNK Prof. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Muammer Tilki
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı South African Journal of Animal Science
Dergi ISSN 0375-1589
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 05-2022
Cilt No 52
Sayı 1
Sayfalar 57 / 66
Doi Numarası 10.4314/sajas.v52i1.8
Makale Linki http://dx.doi.org/10.4314/sajas.v52i1.8