img
Effects of genotype and sex on technological properties and fatty acid composition of duck meat   
Yazarlar
Doç. Dr. Kadir ÖNK Doç. Dr. Kadir ÖNK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hülya Yalçıntan
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Mehmet Sarı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK Dr. Öğr. Üyesi Serpil ADIGÜZEL IŞIK
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bülent Ekiz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Poultry Science
Dergi ISSN 0032-5791
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 98
Sayı 1
Sayfalar 491 / 499
Doi Numarası 10.3382/ps/pey355
Makale Linki https://academic.oup.com/ps/article/98/1/491/5071783
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Effects of genotype and sex on technological properties and fatty acid composition of duck meat

Paylaş